קנס על החזרת רכב מוקדם
-
שלום ,
מישהו אולי ניסה להחזיר רכב לפני המועד שסוכם בהזמנה? אני לא מוצאת בהסכם השכרה התייחסות לנושא...

הזמנו רכב לשבוע (מבצע ראובן 2 ) אבל אנחנו צריכים להחזיר אותו יומיים קודם זאת אומרת 5 ימי השכרה ואם אני משנה באתר את התאריכים המחיר קופץ פי שלוש.
מה יהיה גובה הקנס? האם להתקשר לשאול אותם ישירות או שזה יכשיל אותנו באיזשהי דרך?
האם מישהו ניסה לבצע "Drop & Go" ?
רשום שאפשר פשוט להשאיר את הרכב בחניה ללא שיח כלשהו במידה ואין נזק לרכב.
אודה לעזרתכם..

-
שאלת כברפנה לחברה במייל או בפייסבוק ושאל אותם מה יקרה.
-
קנס על החזרת רכב מוקדםפעמים רבות החזרתי רכב לפני הזמן - אבל זה היה נניח בבוקר במקום בערב של אותו יום. במקרים שבהם הייתי צריך להחזיר יום לפני עשיתי את זה בתיאום עם חברת ההשכרה (הודעתי להם על שינוי בתוכנית שלי). לא היה קנס במקרים כאלה (שוב - זה נעשה בתיאום עם החברה וגם אחרי שהרכב כבר היה אצלי). תוכניות יכולות להשתנות...
לצערי אי אפשר להסיק מזה באופן גורף גם למקרה שלכם.
בנוסף - יש הבדל בין תחנה גדולה בשדה תעופה - שם יש הרבה מכוניות והרבה מקום ותמיד יכולים לקבל עוד רכב - לבין תחנה קטנה, נניח במרכז מנהטן, ששם אין מקום והם לא יכולים פתאום לקבל רכב לא מתוכנן. פשוט אין היכן להחזיק אותו.
-
קנס על החזרת רכב מוקדםאני חושבת שאאמץ את השיטה הזו.. אם מעכשיו אני הודיע אני מניחה שכן ידובר על קנס כלשהו.
אני אתקשר משם ואעדכן שעלי להחזיר מוקםד מהצפוי מקווה שיעבור בשלום או שנשלם וזהו .
מדובר על JFK.
-
קנס על החזרת רכב מוקדםמה זה מבצע ראובן 2?
-
היה "מבצע" של מחירים זולים לשכירת רכבבאתרי אלמו ונשיונל בארה"ב. זה הסתיים.
-
קנס על החזרת רכב מוקדםסקרן אותי אז קראתי קצת על הנושא
בפורום אחר ולפני שנתיים מישהו שאל שאלה דומה. אחת התשובות:
Some agencies may charge an early return fee for postpaid hires. Alamo is well-known for charging $15 for early returns
אבל גם נתקלתי במאמר (הישן) הזה
אבל ממקורות אחרים עולה שיתכן שהקנס יהיה גדול בהרבה מ-15 דולר. למעשה יחשבו את כל עלות ההשכרה מההתחלה לפי ההשכרה החדשה (ובתקופה שמבצע ראובן2 כבר לא בתוקף
). כך שזה יכול להגמר פחות טוב.בהחלט יתכן שכדאי ללמוד את הנושא יותר לעומק על מנת שלא תפלו לבור גדול מדי.
-
קנס על החזרת רכב מוקדםהקנסות הגבוהים, למיטב ידיעתי, הנם בחברות כמו דולר, הרץ וכו', לאו דווקא באלמו ובנשיונל. נהיה אופטימים
-
לגבי "הקנס" על החזרת רכב לפני תום החוזהזאת הכתבה הכי עדכנית שמצאתי בחיפושי ברשת (לקרוא בהערות מתחת לתמונה).
לפי USA TODAY, הקנס באלמו הוא של 15 דולר.
אני אשאל את אלמו בפייסבוק ואם אקבל תשובה אעדכן.
-
לגבי "הקנס" על החזרת רכב לפני תום החוזהממש קטע.אני גם עשיתי שינוי הרגע האחרון ותיכננתי להחזיר לפני לא עלה בדעתי שיש קנס.אבל החניה במלון תעלה לי יותר מהקנס
-
talior11אתמול בערב שאלתי שאלה כללית בפייסבוק של אלמו, במסר אישי (לא פוסט).
אחרי שעתיים-שלוש חזרו אלי ושאלו אותי היכן ההשכרה, סתם זרקתי ב-SFO (סן פרנסיסקו איירפורט).
מיד חזרו אלי וזאת התשובה:
Hi again Reuben. If you return your rental early the rate will be prorated to the amount of time you kept the rental. Hope this helps. Thank you. - Stacy
זה יכול להיות לא טוב עבוכם כיוון שתעריף לשלושה ימים יקרה מהתעריף לשבוע שלם.
אני חושב שאין מה לחשוש אם פונים לשירות הלקוחות שלהם בפייסבוק ושואלים ספציפית לגבי ההזמנה שלכם, כולל שם מדויק ומספר ההזמנה.
האפשרות השניה היא לברר כאשר תגיעו לשם לקבל את הרכב, אבל עדיף לדעת מראש.
בהצלחה
-
talior11וואו ! תודה לכם על המאמץ והעזרה..אני ממש מקווה שלא יחשבו את ההשכרה מחדש .
בכל אופן בלי המבצע זה היה אמור לעלות 400 דולר אז ניקח בחשבון שהסכום הזה עוד עלול לצאת איכשהו..ונפלל לטוב