נחיתה והופעה במיאמי
-
היי אני נוסעת לארצות הברית בספטמבר ונוחתת במיאמי. הנחיתה ב15:25, ובאותו הערב בשעה 19:30 יש הופעה שאני רוצה ללכת אליה בamerican airlines arena. המלון שלנו במרכז מיאמי ביץ. הבנתי שכנוחתים במיאמי יש הרבה בירוקרטיה. אשמח לייעוץ אם אספיק לנחות, להגיע למלון ולנסוע להופעה או לוותר? תודה
-
נחיתה והופעה במיאמינראה לי מעייף ומסורבל.
יש לקחת בחשבון טיסה ארוכה, מעבר הגירה ואיסוף כבודה ונסיעה למלון. כל זה יכול לקחת שעתיים בקלות.
לאחר מכן הגעה למלון וקבלת החדר ועוד ל"רוץ" להופעה אחרי הכל? אישית, הייתי מוותר.
-
נחיתה והופעה במיאמיאכן בשדה במיאמי עלולים להיות תורים ארוכים בהגירה בגלל בדיקות קפדניות (המון טיסות מאמריקה הלטינית). אולי יהיה מזל אבל אולי גם לא - ואז בקלות תהליך הכניסה יכול לארוך גם שעה וחצי.
-
נחיתה והופעה במיאמילכאורה:
נחיתה ב 15:30
התנעת הרכב ב 17:30 או טיפה קודם
הגעה למלון 18:15
הגעה לחדר 18:30
יציאה מהמלון אחרי רענון 19:00
הגעה לחניון של ההופעה 19:30
הליכה, קופה אם צריך
כניסה וכו' - 19:50
כלומר די גבולי. אבל אם מוותרים על הרענון ועם קצת מזל אז אפשרי בהחלט.
מה שכן - נראה לי מאד מאד בעייתי.
אני מניח שמדובר על אחרי טיסה מישראל. יש לי משום מה תחושה שמדובר על טיסה שיצרה מישראל בסביבות 5-7 בבוקר, אחרי קונקשין אחד או יותר. בלילה לפני הטיסה לא ישנתם הרבה אם בכלל (כדי לטוס ב-5 מגיעים לשדה לפני 3, מה שאומר שיוצאים מהבית אי שם בין חצות לשתיים תלוי איפה גרים). בטיסה ללא תשנו יותר מדי (הכל טיסות יום), ושמונה בערב שעון מיאמי זה 3 בלילה שעון ישראל, אחרי בערך 48 שעות בלי שינה נורמאלית.
וכמו שציינו - כדי להגיע בזמן יתכן שתצטרכו לוותר על רענון, כלומר להמשיך בבגדי הטיסה אחרי שירותים בלבד.
ולא דיברנו בכלל על לאכול משהו...
-
נחיתה והופעה במיאמיהמישהו יכול להבטיח שאחרי שעתיים כבר על הרכב ?
כבר קרה שעיכבו אותנו שעתיים או יותר באימיגריישן. דווקא השעות של הנחיתה לא מבשרות תורים מהירים.
אני ממליץ בחום לרדת מהרעיון.
-
נחיתה והופעה במיאמילדעתי אין סיכוי להתנעה תוך שעתיים.
חברות ההשכרה (לפחות אלמו/נשיונאל) במרחק שאטל.
וגם שם יש תור וכו
-
נחיתה והופעה במיאמיאת הרכב אנחנו לוקחים יום למחרת,
כלומר נוסעים במונית למלון
ומהמלון מונית לארנה
-
נראה שחשוב לכם - מה עלות שינוי הכרטיס? להקדים? -
נחיתה והופעה במיאמיאנחנו נחתנו במיאמי , אמנם ביום שבת, אבל מרגע הנחיתה המסלול היה לנו מאוד מהיר, בהגירה הייתה הכוונה, לא היה עומס, לפחות 10 שוטרי הגירה בדלפקים, תור לא יותר משלושה אנשים בכל דלפק והם מוודאים כדי שלא יהיה עומס, המתנה דקות מועטות והיינו מול שוטר ההגירה, נחמדים מאוד מאוד, שתיים- שלוש שאלות, צילום וטביעת אצבעות, בדרך למזוודות עוד 5 דקות וכבר בדרך החוצה, אפילו עצרנו להתרעננות, מונית בעמדה הגענו למלון בדאון טאון בתוך 15-20 דקות. סה"כ כל העניין מהנחיתה שעה בערך. אכן היה מאוד מפתיע ביעילות ובמהירות בעיקר לנוכח האזהרות מניסיון של אחרים, אני סבור שזה תלוי ביום בשבוע שאתם נוחתים, באמצע השבוע השדה בטח יותר עמוס. מצד שני אכן אכן אי אפשר לדעת כמה עייפים/חולים תגיעו מהמסע הארוך, השפעת העייפות גם שונה מאדם לאדם. אני הייתי מנסה בצורה ספונטנית לראות אם יש כוח ולא מזמין מראש, כמובן אם המחיר הוא זול כמו שאמרו אז אולי שווה "סיכון".
תבלו!