הגעה מקמבודיה לנפאל
-
שלום לכולם, כיצד ניתן להגיע מקמבודיה לנפאל במחיר סביר? דרך אייר אסיה ראיתי שישנן טיסות עם קונקשיין במלזיה בלבד ועל פי הבנתי יש בעיה לישראלים במלזיה. אולי לקנות כרטיס מנפאל להודו ומשם לנפאל? או שיש מסלול טיסה כלשהו משתלם יותר?
-
הגעה מקמבודיה לנפאלאם אני לא טועה אז הבן שלי עשה את הדרך ההפוכה דרך תאילנד
-
הגעה מקמבודיה לנפאלהיי יש אפשרות לטוס מקמבודיה לקוצין שבהודו( cok ) כעשר שעות טיסה 220 דולר. ומקוצין לקטמנדו כשבע שעות טיסה כ 100 דולר. זה הכי זול ומהיר שראיתי. תבדוק באתר kayak עם התאריכים המדוייקים
-
הגעה מקמבודיה לנפאל- אין טיסות נון-סטופ מפנום-פן או סיאם-ריפ לקוצ׳ין. בכל מקרה מרחק הטיסה בין היעדים הוא פחות מ-2000 מייל או, במילים אחרות, בערך ארבע שעות טיסה. המרחק בין קוצ׳ין לקטמנדו הוא 1340 מייל - בערך שלוש שעות טיסה.
- לא ניתן לבצע קונקשיין בקואלה לומפור (KUL) עם דרכון ישראלי בין טיסות של אייר-אסיה משום שהחברה משתמשת בטרמינל הקטן של חברות הלואוקוסט בשדה והמעבר בין טיסות מצריך הגירה.
- הדרך הקצרה ביותר מפנום-פן או סיאם-ריפ לקטמנדו עוברת דרך הונג-קונג (עם דראגון-אייר, חברה-בת של קתאי פסיפיק) או בנגקוק (עם תאי איירוויס או טיסת המשך של נפאל איירליינס). אפשרויות אחרות לקונקשיין יחיד שאני יכול לחשוב עליהן יהיו קואלה לומפור בטיסות מלזיה איירליינס, צ׳יינה סאות׳רן דרך גואנזו וקטאר איירוויס דרך דוחא.
- אם המחיר הוא המרכיב העיקרי אז אני מעריך שהכי זול יהיה לטוס להודו, דלהי או מומביי, ומשם לקטמנדו. אולי בשני כרטיסים נפרדים - אבל במקרה כזה כדאי להשאיר מרווח זמן בריא בין הטיסות (מה שעלול לחייב ויזה).
- אין טיסות נון-סטופ מפנום-פן או סיאם-ריפ לקוצ׳ין. בכל מקרה מרחק הטיסה בין היעדים הוא פחות מ-2000 מייל או, במילים אחרות, בערך ארבע שעות טיסה. המרחק בין קוצ׳ין לקטמנדו הוא 1340 מייל - בערך שלוש שעות טיסה.