טיול בבוקרשט
-
אני מנסה לתכנן חופשה קצרה בבוקרשט וזקוק לעזרת המתמצאים. מדובר בזוג מבוגרים עם קצת מוגבלויות וקושי בהליכה מרובה. {לא נכים}. יש לי 2 שאלות:
1) לכמה ימים נזדקק כדי להנות מעיקר האטרקציות שבעיר ? (כמובן רוצים לעשות הכל לאט וגם לנוח).
2) האם יש מלון מומלץ שהוא טוב עם ארוחת בוקר טובה ושממוקם ממש בצנטרום בקרבת רוב האטרקציות כדי שנוכל לטייל ולחזור למנוחת צהריים ולצאת שוב ולהמשיך לטייל?
תודה מראש למשיבים
-
טיול בבוקרשטבטמפו נמוך - ארבעה לכל היותר חמישה ימים מספיקים.
שימו לב שבבוקרשט המוניות זולות מאוד ונסיעה בהן עדיפה על נסיעה באוטובוסים. 20 ש"ח יספיקו לנסיעה הארוכה ביותר. כך שכדאי בבוקרשט לחרוג מהמנהגים הנהוגים בפרט שמתקשים בהליכה מרובה.
-
טיול בבוקרשט3-4 לילות רצוי סוף שבוע מלון מעולה במרכז (סוויטות)- ציצמיגאו,בתוך בוקרשט מתניידים עם מוניות מאוד זול 1.3 ש"ח לקמ מרחקים קצרים רצוי לסגור מראש בין 10 ל15 שח.
אטרקציות -פארק ציצמגאו - צמוד למלון,העיר העתיקה-שלוש דקות הליכה מציצמיגאו,ארמון צאושסקו-10 דקות הליכה מציצמיגאו,פארק חסטראו-15 דקות במונית,קונצרטים והופעות,קזינו למי שנמשך,שופינג ללא גבולות סחורה מעולה בכלום כסף למי שאוהב,בטוח ברחובות בשעות הלילה.
מסעדות מעולות -כיף של עיר תהנו
-
טיול בבוקרשטמלון מעולה בתוך העיר העתיקה - מלון רמברנט
-
תודה לכל המשיבים הזריזיםמעולה, עזרתם לי להתמקד. גם אני חשבתי על נסיעות במוניות ליעדים המרוחקים מהמלון. המון תודה. שבת שלום.