ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברצלונה 5 ימים ביולי

פורום אירופה
    4
    6
    2421
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גדי70
      גדי70 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

מתכנן טיול של 5 ימים בברצלונה, אשתי ואני ו2 הנערים.

עבורי זו פעם שניה בעיר, עבור השאר זו הפעם הראשונה.

לא היה לי המון זמן להתארגן הפעם, אבל יש כבר טיסות ומלון מוזמנים (באיזור אנדרטת קולומבוס).

מבקש הערות וטיפים לגבי השלד הראשוני שתכננתי:

14/7 – יום חמישי, הגעה למלון בשעות הצהריים. שיטוט באיזור אנדרטת קולומבוס והנמל, והמשך לכיוון הרמבלס, נוותר על שוק בוקריה כי זה כבר יהיה אחה"צ. שיטוט ברובע הגותי וארוחת ערב בסביבה.

15/7 – יום שישי, סגרדה פאמיליה על הבוקר, כולל כניסה פנימה (עליה למגדלים?). חזרה לשוק בוקריה, כולל אכילה. בשעות הצהריים או אחרי כניסה לפארק גואל + קאזה בטיו וקאזה מילה? בערב מופע פלמינקו

16/7 – יום שבת, ביקור באצטדיון קאמפ נואו על הבוקר, ארוחת צהריים קלה, השלמה של קאזה בטיו וקאזה מילה אם לא הספקנו אתמול. בשעה חמש מופע של מגדלים אנושיים.

17/7 – יום ראשון, ביקור בקטדרלה. אח"כ עליה למונטזואיק ופואבלו אספניול. בערב למזרקות הקסם.

18/7 – יום שני, ביקור במונסאראט או במוזיאון דאלי? ביקור בערב בשער הניצחון

19/7 – יום שלישי, שוב בוקריה? טיסה בצהריים

הערות לגבי השלד-

עבור הסאגרדה פאמיליה + פארק גואל אקנה מראש כרטיסים

בקאזה בטיו אני מתכוון להכנס ואת קאזה מילה רק לראות מבחוץ

האם גם לקאזה בטיו ולקאמפ נואו כדאי לקנות כרטיסים מראש?

מה הייתם ממליצים יותר: מונסארט (הייתי) או דאלי?

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שרון75
        שרון75 נערך לאחרונה על ידי

ברצלונה 5 ימים ביולי

7 – יום חמישי, הגעה למלון בשעות הצהריים. שיטוט באיזור אנדרטת קולומבוס והנמל, והמשך לכיוון הרמבלס, נוותר על שוק בוקריה כי זה כבר יהיה אחה"צ. שיטוט ברובע הגותי וארוחת ערב בסביבה.

15/7 – יום שישי, סגרדה פאמיליה על הבוקר, כולל כניסה פנימה (עליה למגדלים?). חזרה לשוק בוקריה, כולל אכילה. בשעות הצהריים או אחרי כניסה לפארק גואל + קאזה בטיו וקאזה מילה? בערב מופע פלמינקו

לטעמי, לא ברור שצריך להיכנס לסגראדה אבל אם נכנסים אז כן להעפיל למגדלים.

שני הבתים שונים אחד מהשני וכדאי לבקר בשניהם אבל לא הייתי מבקר בהם בסמיכות. בכל מקרה בית באטיו פתוח יחסית עד מאוחר (אולי גם מילה).

16/7 – יום שבת, ביקור באצטדיון קאמפ נואו על הבוקר, ארוחת צהריים קלה, השלמה של קאזה בטיו וקאזה מילה אם לא הספקנו אתמול. בשעה חמש מופע של מגדלים אנושיים.

17/7 – יום ראשון, ביקור בקטדרלה. אח"כ עליה למונטזואיק ופואבלו אספניול. בערב למזרקות הקסם. 

שלבו אץ הביקור בקתדרלה במהלך השיטוט ברובע הגותי אחרת לא הגיוני מבחינה גיאוגרפית.

פואבלו אספניול אכזב (פעמיים). לפחות בשעות הערב שומם להחריד ולא מצדיק את המחיר.

18/7 – יום שני, ביקור במונסאראט או במוזיאון דאלי? ביקור בערב בשער הניצחון

גם הביקור במונסראט וגם ביקור במוזיאון דאלי מומלצים בחום ושוברי שגרה. עניין של טעם אישי. אם מבקרים במונסראט כדאי לעשות זאת ביום בהיר ולהעפיל לסיור הלוך ושוב בנוף הפירנאי. אם נוסעים למוזיאון דאלי - הדרכה (לדעתי) חובה.

בקרו בפארק המצודה ו"על הדרך" תראו את שער הניצחון (אל תעצרו את הנשימה הוא לא מיוחד).

19/7 – יום שלישי, שוב בוקריה? טיסה בצהריים

השוק נחמד ונקי ומעניין אבל לחזור שוב שלא לצורכי קנייה - לא נראה לי. טיסה בצהריים לא משאירה הרבה זמן אם בכלל.

אם פיקסאו מעניין אזי המוזיאון במונטקדה מעולה. אבל כמובן לא ליום החזרה. 

הערות לגבי השלד-

עבור הסאגרדה פאמיליה + פארק גואל אקנה מראש כרטיסים

בקאזה בטיו אני מתכוון להכנס ואת קאזה מילה רק לראות מבחוץ

האם גם לקאזה בטיו ולקאמפ נואו כדאי לקנות כרטיסים מראש? לקאזה בטיו אין צורך לקנות כרטיסים מראש וכנראה גם לא לקאמפ נו

מה הייתם ממליצים יותר: מונסארט (הייתי) או דאלי?

• shilski
          shilski נערך לאחרונה על ידי

ברצלונה 5 ימים ביולי

כשהיינו,לקאסה בטיו לא צריך להתחייב בשעת הגעה,וזה יתרון-ניתן להגיע מתי שרוצים,והכניסה היא ללא תור,עם הכרטיס המוקדם.

בסגראדה,ובכל המקומות, אמרו לנו שמספיק לשמור את הכרטיס על הטלפון, והפ\ם סורקים משם.אני הידפסתי בבית.

כמובן לטפס למיגדלים!!!1חוויה!!! לא לשכוח את המוזיאון בקומת המרתף של הסגראדה.

• גדי70
            גדי70 נערך לאחרונה על ידי

ברצלונה 5 ימים ביולי

תודה רבה על התובנות

אם יש עוד, אשמח כמובן לשמוע

• shilski
              shilski נערך לאחרונה על ידי

ברצלונה 5 ימים ביולי

בטח יש מוזיאון פיקאסו רובע אל בורן ראו את הבלוג שלי

• yaffabe
                yaffabe נערך לאחרונה על ידי

ברצלונה 5 ימים ביולי

עם בני נוער הייתי שוקלת אולי לוותר על המונסרט ולבחור בפארק השעשועים הזה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון