טיול לרומניה
-
אנחנו יוצאים ליאשי רומניה ב12/7 (אני ושני ילדי הבוגרים ) ומתכננים לקחת רכב ולצאת דרך הקרפטים עד לבוקרשט , אשמח לעצות לגבי לינה בדרך , אבל שאלתי העיקרית האם כדאי לחזור ברכב השכור מבוקרשט ליאשי כי משם אנחנו חוזרים ארצה או להחזיר את הרכב בבוקרשט ולחזור ברכבת או כל עצה אחרת.
תודה
עודד
-
טיול לרומניהאני מניח שכבר רכשתם כרטיסים ,
אם הטיסה עם וויזאיר יכולת לרכוש הלוך תל אביב - יאשי , וחזור בוקרשט - תל אביב .
אפשר לחזור ליאשי ברכב ,פשוט על סמך ימי הטיול שיש בידך מרכיבים מסלול מעניין בהלוך וחזור , יש גם רכבת ישירה ליאשי ביום וגם קרונות שינה בלילה .
-
טיול לרומניהתודה דוד,
כן הזמנו כבר כרטיסים מ 12/7 עד ה 19/7 עם טארום
כמה זמן עורכת נסיעה ברכב מבוקרשט ליאסי וכמה זמן ברכבת ?
ועוד שאלה את הדרך מיאסי לבוקרשט אנחנו עושים דרך הקרפטים סיגישוארה , זרנשטי הטירה של דרקולה ועד לבוקרשט אבל את הדרך חזרה אני צריך לעשות מהר יותר , השאלה אם עדיף לחלק את הדרך ליומיים ולישון באיזה מקום ששווה לבקר בו על הדרך המהירה ?
תודה
-
טיול לרומניהמהירות הנסיעה ברומניה היא 60 קמש ואפילו פחות
אפשרויות לינה או להיות ספונטנים ולחפש מלון פנוי דרך BOOKING כשאתם מגיעים למקום אפשרות נוספת יש המון צימרים מסומנים כ CAZARE בדרך אם לא משנה לכם תנאי הלינה (יש פנטסטים ויש עלובים)
או להיות מתוכננים ולהחליט על יעדי לינה ולהזמין בבוקינג מראש.
לגבי בוקרשט אם מטיילים ברומניה אפשר לוותר על בוקרשט ולהתמקד בערים המעניינות יותר כמו ברשוב וסביבתה,סיביו וכו את בוקרשט אפשר להשאיר לפעם אחרת
-
טיול לרומניהה-19/07 יום שלישי בעצם לא נספר מפני שזו טיסת בוקר בשעה 07:00 ,
צריכים ללון ביאשי בערב של ה- 18/07 .
נסיעה ברכבת 6.40-6.50 שעות , לגבי רכבת הלילה זה לא מתאים כי מגיעה
ליאשי בשעה 05:41 בבוקר .
מחיר כרטיס מבוגר כיוון אחד במחלקה שנייה 70 ליי .
אחת הרכבות יוצאת בשעה 16:00 ומגיעה בשעה 22:51 ליאשי .
אני לא יודע להגיד לך כמה זמן ברכב , הפעם האחרונה שנסעתי בקו זה
היה לפני שנים במונית שרות מיאשי דרך פוקשן בהחלפה בפוקשן , וזה
מאוד מהיר , מסלול נסיעה מבוקרשט ליאשי
אני אשאיר את שאר השאלות לגולשים אחרים כאן בפורום

-
טיול לרומניהבוקר טוב
לא הבנתי למה אתם טסים ליאסי ורוצים ליסוע לבוקרשט הטיסות ליאסי הם כדי לבקר באזור מולדובה ובוקובינה לרובם ( כמו שאני עשיתי פעמיים) יש לכם בערך 6 ימים להוריד יום הטיסה חזרה צריך לישון בעיר כי הטיסה בבוקר מוקדם והטיסה ליאסי מגיעה כמעט בשעה 14:00 לקיחת רכב ויציאה לא נשאר הרבה
ממליץ לכם לוותר על בוקרשט לטיול וטיסה לשם ולקרוא את 2 הבלוגים שלי ולקבל רעיונות משם בכל אופן האזור מאוד יפה ומעט מתוירים ממליץ בחום
-
טיול לרומניהתודה
בעיקרון אני מתכוון להזמין מראש דרך בוקינג זה הכי נח
גם בכביש המהיר בוקרשט יאשי המהירות עד 60 קמ"ש ?
-
טיול לרומניהתודה יוסי
אכנס לבלוג
אני נוסע ליאסי למטרה מסויימת שלא תיקח יותר משלוש שעות אבל היא חשובה אחר כך אני באמת יכול לשנות דברים ואולי אוותר על בוקרשט אבל לא החלטתי עדיין
-
טיול לרומניהתודה דוד