ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה קלה בתכנון הטיול

פורום דרום אמריקה
    4
    7
    1832
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Avivshi23
      Avivshi23 נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים,בשעה טובה נסגרתי על עצמי והחלטתי על טיול,אני מתכוון לטוס לבד לשלושה חודשים החל מאוגוסט,חשבתי להתחיל בפרו אח"כ לעבור לאקודור>קולומביה ולקנח במרכז>מקסיקו וקוסטה ריקה. אני רוצה לשלב טרקים עם בטן גב,אשמח לקבל טיפים או המלצות על טרקים אטרקציות ודברים שאסור לפספס,פתוח גם לשינויים במסלול,זה טיול ראשון שלי לבדי אז גם עצות מרגיעות לגבי זה יתקבלו בברכה,תודה מראש ☺

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

עזרה קלה

חמש מדינות בשלושה חודשים, כולל מעבר מדרום אמריקה לצפונה, נראה לי יותר מדי חפוז, וזה גם יעלה הרבה כסף שתוציא על טיסות בינלאומיות. אני הייתי מוותר על קוסטה ריקה ומכסיקו ומתמקד בדרום היבשת.

וברור שיהיה בסדר. המונים עושים את זה כל הזמן. קח בחשבון שהימים הראשונים עלולים להיות קצת יותר קשים, מבחינה נפשית - לוקח זמן להסתגל למקומות שונים כל כך, על אחת כמה וכמה כשמטיילים לבד. יש כל מיני דרכים להבטיח נחיתה רכה יותר. אני הייתי מציע לך קודם כול ללמוד ספרדית כשאתה עדיין בארץ - זה ישפר בעשרות מונים את חוויית הטיול שלך, גם אם מדובר בשפה בסיסית ביותר. ושנית, תזמין מקום לינה ללילות הראשונים, ועדיף עם תנאים טובים יחסית, כדי לא להיזרק ישר מהתחלה לתוך כל הג'יפה. משם כבר תמשיך איך שמתאים לך. Smile

• gauntlet
          gauntlet נערך לאחרונה על ידי

עזרה קלה בתכנון הטיול

ממליץ גם לוותר על מרכז אמריקה, מהרבה שיקולים - כסף, זמן, מזג אוויר.

תתחיל בלימה שם סביר להניח שתכיר אנשים בהוסטל ויהיה לך כיוון למסע,
          אם לא, בטוח שבקוסקו תכיר אנשים. משם לאט לאט אקוודור וקולומביה ויהיה לך טיול קלאסי

רק תזכור שפרו דורשים כרטיס יציאה מהמדינה, אז תתארגן על כרטיס טיסה מפוברק או שתעשה הזמנה של כרטיס אוטובוס לאקוודור בחברה כמו cruz del sur
          (ממנקורה לגוואיקיל לדוגמה)

• Avivshi23

עזרה קלה בתכנון הטיול

תודה רבה חבר'ה,נראה לי שזה מה שאני אעשה,יש המלצות על טרקים מגניבים שכדאי לעשות?

• חתול-רובוט
              חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

טרקים

בפרו יש יופי של טרקים, בעיקר באיזור וואראס ואיזור קוסקו, אבל לא רק. הפופולריים ביותר באיזור הקורדיירה בלאנקה [וואראס] הם ה-Huayhuash, ה-Alpamayo, וה-Santa Cruz, ויש גם טיולי יום נחמדים. באיזור קוסקו יש את ה-Ausangate [המקוצר שכולל רכיבה על סוסים/פרדות, או המלא שכמה אנשים כאן נשבעים ביופיו], ה-Salkantay, ועוד טרקים שונים שמגיעים למאצ'ו פיקצ'ו [שגם הוא אתר חובה, למרות שאת זה אתה בטח כבר יודע Smile ]. יש כמובן גם אפשרויות לטרקים במקומות אחרים, למשל באיזור העיר ארקיפה.

גם באקוודור יש לא מעט אפשרויות, אבל את זה אשאיר למנוסים ממני.

• chenchen1234
                chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

טרקים

בשלוש המדינות הללו (פרו, אקוודור וקולומביה) יש לך גם אפשרות לבקר בג'ונגלים, אם זה מעניין אותך. ומכולן הכי פשוט לעשות את זה באקוודור (אם כי אומרים שבפרו הכי יפה)

• Avivshi23

טרקים

2 שאלות נוספות מקווה שלא חפרתי- איך לדעתכם המסלול הזה בפרו: לימה>קוסקו>הוארז>איקיטוס(אמזונס) ואחכ להמשיך לאקודור,

והאם בכללי צריך להגיע עם תוכנית ושהכל יהיה כבר סגור או שאפשר לבוא פשוט ולזרום(כלומר גם בלי להזמין טיסות מראש למדינות הבאות בתור).

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון