ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות על יפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    1143
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • zigiflamers
      zigiflamers נערך לאחרונה על ידי

אהלן,

כעובד אל על לשעבר, מגיע לנו כזוג כרטיס מוזל לכל יעד של אל-על.

תוקף הכרטיס עד סוף יולי.

הספקנו להנות ממרבית יעדי אלעל בתקופת העבודה, מה שגורם

לנו לחשוב ברצינות על יפן.

אנחנו נטוס להונג קונג  עם אל-על ומשם או לטוקיו או לקיוטו באחת מחברות הלואו קוסט האסייתיות . נעשה באחת מהן כ-4 ימים ומשם שינקסן לכיוון אחד לטוקיו או קיוטו כתלות בעיר שבה נתחיל. גם בעיר השניה נבלה כארבעה ימים.

לגבי החזור- עדיין מתלבטים אם לחזור להונג קונג ומשם לארץ עם אל-על או לבנגקוק שאנחנו מאד מאד אוהבים ומשם לחזור ארצה עם אלעל.

כן, בהחלט מודעים שזו לא העונה, אבל תמיד מופתע מהתגובות.

אפשר לחשוב שלא כולם נוסעים לתאילנד המהבילה ואפשר לחשוב כמה קר פה בישראל בקיץ.. יש לי תחושה שנשרוד היטב בביגוד קצר , כמו שאר מיליוני היפנים.

אשמח לשמוע אם אני טועה מאד. מה גם שסוף יולי אמור להיות פחות גשום.

גם נראה שיש המוווןןן מה לעשות תחת קורת גג בטוקיו. בקיוטו פחות.

בהחלט מבינים שאנחנו די ספונטניים והוזהרנו שיפן היא לא ספונטנית. בכל זאת, רוצים מאד לממש את הכרטיס ולבקר במדינה המסקרנת הזו.

אז כמה שאלות-

1.יש עדיפות ללהתחיל מקיוטו או טוקיו? או שפשוט ללכת עם מה שיצא יותר זול בטיסה מהונג קונג ומה שמסתדר ?

2. לגבי כרטיס הJR? נראה שיש תמימות דעים לגבי כדאיותו לתיירים, אבל אם ניסע רק בכיוון אחד בשינקסן (כ120 דולר) ובהנחה שהכרטיס לא טוב לקיוטו, ובהנחה שאפשר להסתדר בטוקיו היטב ללא הכרטיס וללא הקו המעגלי יאמנוט. עד כמה כדאי לנו להשקיע 280 דולר? אני רואה שיש מספיק אופציות תחבורה פנימית בטוקיו ללא הכרטיס כלל. כמו כן, גם אם מחשבים נסיעה לשדה התעופה וממנו, נראה שעדיין נצא יותר בזול. גם אם נשתמש עשר פעמים ביום ברכבת פנימית בטוקיו, נראה לי שלא נצדיק הוצאה של 283 דולר לאדם.

אשמח לשמוע מיודעי/ות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על יפן

אין בכלל תמימות דעים לגבי כדאיות ה-jr, ברור לחלוטין שאם מדובר בנסיעה אחת מטוקיו לקיוטו או ההיפך אין שום סיבה לקנות את כרטיס הרכבות. בטוקיו ניתן להתנייד בקלות באמצעי תחבורה שונים ואין צורך בכרטיס הנ"ל. לגבי מזג האויר- היינו בתחילת אוגוסט, חם ולח אבל בהחלט ניתן לטייל וגם ליהנות.

• רוני סופר
          רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על יפן

אני מבין שביפן תהיו 8 ימים ס"ה ותבקרו רק בשתי ערים אלה.

לכן אין הבדל היכן תתחילו. תבדוק את חברת peach לטיסות מ/אל הונגקונג.

הם מגיעים הן לטוקיו והן לאוסקה (שקרובה מאד לקיוטו) וכך לא תצטרך לעשות את המרחק טוקיו-קיוטו הלוך ושוב.

לחברה מטוסים חדישים אבל הם ה"אמא" של הלאו קוסט. לדוגמא - באוסקה יש להם טרמינל משלהם הממוקם באזור המטענים של שדה בתעופה וככה הוא גם נראה ומרגיש.

אבל המחירים שלהם ממש מצחיקים.

• milly
            milly נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על יפן

מה שאני אוהבת בקיץ ביפן שיש המון אירועים גם בערים כמו טוקיו וקיוטו אבל גם בהרבה מקומות אחרים. אם אין לכם בעיה לטייל בחום, לכו על זה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון