התייעצות
-
היי,
אני מתכננת להתחיל את הטיול בפנמה ואז להמשיך לקוסטה ריקה..
הבנתי שדורשים לראות כרטיס יציאה מהמדינה ,
רציתי לדעת האם מספיק להציג כרטיס אוטובוס או שדורשים להציג כרטיס טיסה?
בנוסף, אשמח אם מישהו שכבר עשה את הנסיעה הזו יוכל לפרט לגבי המסלול (תחנת עלייה-התחלה והתחנה הסופית) ושעות היציאה..והאם כדאי להזמין מראש את כרטיס הטיסה מקוסטה ריקה לגואטמלה?
או שבסוכנות מסוימת בקוסטה ריקה זה בסדר? לא ידרשו להראות בכניסה למדינה גם אישור יציאה ממנה?תודה רבה,
בר
-
התייעצותכרטיס יציאה מפנמה- גם כרטיס אוטובוס תופס. הדרישות שלהם לא כ"כ עקביות וקצת קשה לעקוב אחרי השינויים. לרוב מי שמגיע בטיסה לא יתבקש להציג כרטיס יציאה. אבל נמתין לאלו שיש להם מידע עדכני. ב קוסטה ריקה במעבר יבשתי אף פעם לא התבקשתי להציג כרטיס יציאה. לגבי הזמנת כרטיס טיסה. תוכלי גם ב קוסטה ריקה -אבל קחי בחשבון שמחיר וזמינות יכולים להיות בעייתיים אם יש ביקוש לטיסה הזו.וככל שמחכים יותר יכול להיות יקר ומוגבל יותר.
-
התייעצותלמיטב זכרוני גם בכניסה לקוסטה ריקה וגם בכניסה לפנמה לא התבקשנו להראות כרטיס יציאה מהמדינה.
לגבי הטיסה לגוואטמלה - במידה והתאריך שלך גמיש יחסית, הייתי קונה מספר ימים לפני, כדי שיהיה גמיש יותר לשינוי תכנון ומזג אויר.
אין צורך בסוכנות נסיעות וכו'. אפשר פשוט לקנות באינטרנט.