ביטוח רפואי....
-
נכנסתי לאתר של כללית ובחרתי ביטוח "משופר" ל 19 יום המחיר - 131 דולר.
בפספורטכרד "בסיסי + הרחבות" המחיר 98 דולר.
לאור היתרונות שמספרים על פספורט ציפיתי שיהיה יקר יותר.
אני מפספסת משהו?
-
ביטוח רפואי....הבטוח המשופר של כללית כולל הרחבה למחלות קיימות
הביטוח הבסיסי של פספורטכארד לא כולל הרחבה למחלות קיימות
זו מהות ההבדל.
-
בפספורט - זה "בסיסי + הרחבות" !דיברתי איתם בטלפון (עם נציגה לא נחמדה וחסרת סבלנות) ונתנה לי את אותו מחיר. המחיר כולל בעיות קיימות שלהן אנו לוקחים תרופות.
-
בפספורט - זה "בסיסי + הרחבות" !עד כמה שאני מכירה את האתר של פספורט, ובדקתי עכשו שוב, המחיר הבסיסי שמקבלים באתר הוא ללא הרחבה למחלות קיימות. ההרחבות עליהן מדובר באתר הן תוספת לספורט אתגרי, סקי וכד'. אין אפשרות לקבל מחיר להרחבה למחלות קיימות באתר.
אם דברת עם נציגה, והיא נתנה לך את אותו מחיר כולל להרחבה למחלות קיימות - מה טוב. אבל אני הייתי בודקת שוב, וגם בודקת טוב טוב שזה כתוב בפוליסה שאת מקבלת.
-
בטח שאת מפספסת, את תנאי הפוליסההיתרונות שמדברים עליהם בפספורט הם על שיטת התשלום כשיש הוצאה יחסית קטנה במקרה ביטוחי בחו"ל.
לא דיברו על היקף הכיסוי מבחינת סעיפי הכיסוי, גובה הכיסוי ליום ובכלל ומהם התנאים לקבל את הכיסוי.
אני לא טוען שזה של חברת ביטוח כלל (שבין השאר משווק ע"י כללית) טוב משל פספורט, רק אומר שצריך לבדוק מה הצרכים שלך והאם הם מכוסים.
לבדוק משמעו לקרוא מה כתוב בפוליסה, לא פליטה עצבנית של אשת מכירות חסרת סבלנות
-
תודה! מחר אתקשר שובאתקשר שוב וגם אקליט את השיחה ליתר בטחון.
אבל היא בפרוש שאלה על הבעיה הרפואית. שאלות עד רמת "הכדור".
ואז אמרה מה המחיר.
אגב זה נכון למי שיש בעיה רפואית - לא לעשות דרך האתר אלא עם נציג.
תודה.
-
ביטוח רפואי....הבהרה - קופ"ח כללית איננה חברת ביטוח. היא מפיצה את ביטוח הנסיעות של כלל חברה לביטוח, כאשר יש תמריץ לחברי כללית מושלם לרכוש את הביטוח הזה בשל הנחה שהם מקבלים על התעריף הרגיל שלו.
לאחר שקראתי בעיתונות סיפור זועה על התנהגות כלל ביטוח בנושא הטסה רפואית מפינלנד, בניגוד להתנהגות הפניקס באותו מקרה (פספורט קארד), אני חושב לנסות את פספורט קארד בנסיעה הבאה.
-
ביטוח רפואי....במקרה אני הבן של הזוג שנפגע בתאונה בפינלנד, וטס חזרה עם הפניקס. זה לא היה פספורד קארד. אמנם לא קראתי את הכתבה (אשמח אם תפנה אותי ללינק), אבל חבל שהם לא טרחו לבדוק את העובדות עד הסוף. הכתבים/עיתונאים לא פנו אל אף אחד במשפחתי כדי לבדוק את ההתנהלות של חברת הביטוח. בהחלט לא ליקקנו דבש בהתנהלות מולם. חבל שיש בארץ עיתונאים שעושים חצי עבודה.
כאמור, אשמח לקרוא את הכתבה שפורסמה ולהגיב.
-
ביטוח רפואי....אם יש לך פייסבוק תחפש מה כתב Ron Naveh, שהוא החתן של הזוג השני.
לא בטוחה שיאפשרו לי לפרסם את זה כאן
-
ביטוח רפואי....כבר קראתי את הפוסט שלו. הוא לא שיבח את הפניקס.. הוא די נמנע מלהגיב עליהם, ובצדק, שכן הוא לא מכיר את כל העובדות. בכל מקרה, הבנתי שיש גם כתבה מקצועית, וגם היה על זה אייטם בתוכנית בוקר כלשהי.
-
ביטוח רפואי....כשיגמר כל העניין נשמח לשמוע גם על ההתנהלות של הפניקס.
למרות שכל חברות הביטוח לא צדיקות גדולות, מקוה שפספורטקארד, שהיא שילוב של הפניקס עם דוויד שילד, תהיה בסדר בזמן מבחן אמיתי. העיקר - שלא נצטרך.
-
אני בעד חוזה כתוב ורק אם אין ברירה הקלטת שיחותאבל כמובן שזו בחירה שלך
-
בדרך כלל הם שולחים במייל את הפוליסהוגם ניתן לקרוא באינטרנט.
-
אני בעד חוזה כתוב ורק אם אין ברירה הקלטת שיחותמסכים עם דרקון. אני, לפני שמזמין את הביטוח מבקש שישיחו אלי את הפוליסה. אני לא קורא את כל 20 העמודים אלא רק את סעיפים הבעיתיים, כמו למשל את הרחבה למחלות קיימות וכו..... גם אם יגידו בטלפון שמכסה מחלות קיימות, צריך לעיין בפוליסה באיזה תנאים. את הביטוחים אני עושה אצל הראל. השרות שלהם מצויין וגם המחירים טובים. אגב. הטלפון שלי מקליט אוטומטית את כל השיחות.