סופרמרקטים בשטרסבורג
-
אנחנו נוסעים ליער השחור ומתכוונים לסוע קודם כל לשטרסבורג להצטייד
באתר חבד יש רשימה של 3 סופרים: KADIMAH , ESPACE, SHEMTOV
מישהו ומכיר ויודע אם הם עדיין פעילים? איזה סוגי מזון ניתן למצוא שם? דברי חלב? בשר? מזון יבש?
האם המחירים סבירים?
-
סופרמרקטים בשטרסבורגהיינו לפני שנה בשטרסבורג
אני לא זוכר מה שם הסופר שהיינו בו
אבל אני זוכר שזה היה במרחק הליכה קצר ממסעדת LE KING המומלצת
חלב ממש לא תמצא שם רק חלב עמיד
אבל גבינות ומוצרי חלב אחרים ניתן למצוא בשפע
-
סופרמרקטים בשטרסבורגהיכן אתם נוחתים?
אם תנחתו בבזל, אז יש ממש קרוב לשם חנות עם מוצרים כשרים בסן-לואי.
החנות ממוקמת כעשר דקות משדה התעופה בבאזל והרבה אנשים שנוסעים באיזי ג'ט מגיעים לבקר בה ולכן לטובת הקהל:שעות הפתיחה:ראשון 10:30 - 12:30 ו 14:30 - 17:30שני - סגורשלישי וחמישי 16:30 - 19:30רביעי 16:30 - 19:30 ו 20:30 - 21:30שישי 9:00 - 10:00אני אישית פחות ממליצה להגיע ביום שישי, זה בעיקר נפתח לאנשי העיר ולכן לא תמיד יש שם מישהו שמכיר טוב את הקופה...הכתובת:rue du general cassagnou 368300 saint louisבשעות שהחנות פתוחה ניתן להתקשר 0033389700048אימייל לשאלות koschershop.st.louis---gmail.com(במקום הקווקווים כמובן שטרודל)מטעמי בטיחות השער נעול, מצלצלים ואני פותחת.כרגע בחנות יש מבחר מצומצם של מוצרי חלב:יש יוגורטים, חמאה, גבינות רכות וגבינת שמנת.גבינות קשות לצערי כרגע אין.חלב יש.בנוסף יש מבחר גדול של יינות, עופות, בשרים ושימורים שונים כמו טונה, זיתים וכדו' וכן מוצרים יבשים כמו פתיתים, עוגיות, קרקרים, סוכריות, שוקולדים וכדו'. -
סופרמרקטים בשטרסבורגשלחתי למייל הזה כמה שאלות. לא ענו לי. אני רוצה לוודא שיש שם חלב טרי. וכמה עולה. יש לך מושג?