ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אל על

פורום אירופה
    6
    7
    1420
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dorl551
      dorl551 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

לאחרונה חלק מטיסות של אל על לניו יורק מתבצעים באמצעות חכירת מטוס של חברה ספרדית כלשהיא. במקרה של החלפת הטיסה שלי ( 10:40) לחכירת החברה מה יהיו התנאים בטיסה?יהיו מסכים אישיים?

עכשיו, במקרה שאי רוצה להבטיח לי טיסה במטוסים של אל על זה משנה איזה מטוס אטוס?(747,777) והאם העברת הטיסה לטיסת לילה יכולה להבטיח לי טיסה עם אל על?

לדעתי הנושא הזה פשוט בושה לאל על וזו פעם אחרונה שאני טס איתם( פעם קודמת טסתי איתם לאמסטרדם ב767 והייתה טיסה נהדרת).

אשמח לעזרה !

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

אל על

לאחרונה היו כאן באתר ובאתרים אחרים דיונים באותו נושא בדיוק.

מסיבות פנימיות, חברת אל-על 'ירדה לז@@@' כבר לפני שנים רבות. הטיסות לארה"ב (וגם לבנקוק) מחזיקות את החברה במצב-ציפה ולכן היא עדיין לא טובעת. מכוון שרוב הטסים בקו שציינת הם אנשים דתיים-חרדים, אין להם כל עניין אמיתי במסכים אישיים כך שזהו נושא שאינו על סדר היום במקרה של חכירה. כמעט מובטחות לך  בעת הטיסה כמה תפילות המוניות ותינוקות מיללים לאורך כל הטיסה במקום מסך-אישי. שתהנה!

• dorl551
          dorl551 נערך לאחרונה על ידי

אל על

וואו!עודדת אותי

• FlyingOut
            FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

אל על

דור, 

למה לא לרכז את כל השאלות שלך בשרשור אחד? כבר פתחת אולי עשרה שרשורים בפורום על אותו נושא של טיסה עם אלעל לניו-יורק. זה בסדר שיש שאלות אבל אולי עדיף במרוכז למען הנוחות של כולנו.

עכשיו, לגופן של שאלות,

אין הבטחה שתטוס בפועל במטוס של אלעל. לחברה מותר לבצע חכירה רטובה ע״פ הצורך ולך כלקוח אין ממש מה לעשות עם זה. זה יכול גם לקרות ברגע האחרון. אם אלעל תרצה בטובתך היא תאפשר לך לבטל את הכרטיס ללא קנס לפנים משורת הדין. אבל הסיכוי לחכירה רטובה בקו לניו-יורק הוא נמוך מאוד.

במידה והטיסה תופעל ע״י מטוס חכור אין הבטחה שיהיו בו מסכים אישיים. ואם יהיו, אתה יכול רק לנחש אילו תכנים יכללו במערכת הבידור. 

• רוני
              רוני נערך לאחרונה על ידי

אל על

בושה  לחברה   משתדל לא  לטוס  איתה.

החברה  היחידה  שאם  טסים  במחלקת תיירים  אתה  מרגיש  כמו  בתא  מטען....

גם  המסכים  האישים  שאם  קיימים  במטוסי  הגרוטאה  הם  מיושנים  וסובלים  מתקלות (על  מסכי  מגע  לא   שמעו..)

767 !  מטוס  מיושן  אין  כמעט  חברות  שעוד  טסות  במטוס  הזה

• יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

אל על

השאלה אינה רלוונטית לפורום אירופה.

במקביל שאלת גם בפורום צפון אמריקה.

אין סיבה לדיון נוסף בנושא החכירה הרטובה.

• rotem_v16
                  rotem_v16 נערך לאחרונה על ידי

אל על

אנני באה להגן על אלעל למרות שאין לי בדרך כלל תלונות לגבי הטיסות איתה והיו הרבה כאלו .

אחרי טיסה לוורשה עם חברת לוט שהיא חברה סדירה תאמינו לי שמתגעגעים לאלעל. פשוט סיוט.( תא שרותים אחד מערכת מזוג אוויר שלא פועלת ולסיום 40 איש שלא מקבלים את המזוודות ) אז מספיק לחפש ולהכפיש את אלעל . כמו בכל טיסה בכל חברה יש טיסות מוצלחות יותר ויש פחות

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון