טיסה עם בריסל ויונייטד
-
הי חברים
כנראה נטוס- משפחה- שני הורים + שלושה ילדים 15,12,6בטיסות של בריסל ומבלגיה לארה"ב יחד עם יונייטד.
לא ממש מכיר את בריסל... טסתי עם לופטאנזה, אוסטריאן, סוויס בעבר (יודע שכולם באותה משפחה)
יודעים קצת על בריסל? איך הקונקשן בבריסל? איך החברה בכללי?
תודה מראש לכל העונים
-
טיסה עם בריסל ויונייטדהחברה בסדר ברמת העקרון.
המטוס לבריסל הוא אירבס 319/20/21 די צפוף.
בטיסה לפני שנתיים בשבת , הם ביטלו לנו את הטיסה בגלל פנצ'ר בגלגל, שלא הצליחו לתקן בנתבג. קיבלנו 600 יורו פיצוי לאדם. אז בקטע הזה הם היו בסדר

השדה בבריסל לא גדול ולא מסובך להתמצאות. בטח יש עכשיו הערכות אבטחתית מוגברת.
-
טיסה עם בריסל ויונייטדטסתי בקיץ האחרון בצורה זו. מישראל לבריסל עם בריסל אירליינס ומשם לשיקאגו עם יונייטד ועוד טיסת פנים של יונייטד לדנבר. כלל הטיסות שלי בנסיעה הזו היו עם מזל לא מוצלח במיוחד, אבל בריסל אירליינס דוקא היו בסדר. עיקר הבעיות היו עם יונייטד ועם מזל רע.
המטוס לבריסל הוא אירבוס A319 או A321. בכל מקרה, מקביל בגודל ל- 737 של בואינג, אבל צפוף יותר, כאשר הכסאות עם ריפוד דק, ולדעתי נוחים פחות מהכסאות המסורתיים. אני קצת הרגשתי גב עליון לאחר הטיסה. אגב, המטוסים האלו מופעלים גם על ידי חברות אירופאיות אחרות אין טסתי כמו Lufthansa ולאחרונה גם Air Berlin.
השדה בבריסל הוא לא גדול ודי מהיר מגיעים לאיזור הטרנזיט. לפני שאפשר לעלות למטוס, חייבים לעבור במרכז של יונייטד (איננו רחוק משער הטיסה, לפחות אצלי זה היה כך) על מנת לעבור תשאול בטחוני קצר. רק לאחריו ניתן לעלות למטוס, כך שעם הגיעכם לטרנזיט, חפשו את המרכז של יונייטד.
כמו שציינתי, עם יונייטד היה לי פשוט מזל רע. בטיסה לשיקאגו, שדה התעופה נסגר בגלל סופת ברקים ונאלצנו לנחות בדטרויט לתדלוק והמתנה, והגענו לשיקאגו באיחור. איחרתי, כמובן, גם לטיסת ההמשך (למרות שגם זו איחרה עקב סגירת שדה התעופה), ושובצתי בטיסה מאוחרת יותר באותו יום שכמדומני שאיחרה לצאת גם היא. הגעתי לדנבר בשעות הלילה ולמלון רק לקראת חצות במקום אחה"צ.
בטיסה חזרה, המטוס לוושינגטון (בדרך לבריסל) התקלקל, שובצתי במקום זאת לטיסה לתל אביב דרך ניוארק, טך עקב איחור של הטיסה לניוארק, נאלצתי ללון שם לילה ולטוס לישראל יום אחר כך. נוסעים אחרים שנפגעו מהקלקול במטוס של יונייטד והאיחור שנבע מכך טענו שהם חברת התעופה הגרועה ביותר מבחינת איחורים וקילקולים. אני לא יודע. זו הפעם הראשונה שנתקלתי בסיפורים האלו. הטיסות עצמן היו בסדר גמור (מבחינת המטוס והשרות במטוס).