ירח דבש בהודו
-
שלום לכולם...
אני מתחתן בקרוב עם יקירת ליבי והיינו מעוניינים לצאת לירח דבש מיד אחרי החתונה לתקופה של מספר חודשים. אחד מהמקומות שעלו לנו בראש לעשות את ירח הדבש הוא דרום הודו, איי אנדמן וסרילנקה.
לי כבר יצא להיות לפני מספר שנים בצפון הודו, וע"פ מה שראיתי אין יותר מדי מקומות שמתאימים לפינוקי ירח דבש, כמובן שאני לא מדבר על מלונות חמישה כוכבים, אבל הייתי שמח למים זורמים וכאלה...
אז השאלה שלי בעצם היא אם יש מקומות נקיים נחמדים ומפנקים בדרום הודו ואיי אנדמן (עדיף על חופים) שיהיה לנו כיף ונעים בהם.
תודה ורבה וסלמט! -
ירח דבש בהודומזל טוב!
לא ציינת באיזה חודש אתם מתכננים לטוס. בכל אופן אני יכול להמליץ על גואה כמובן שם אפשר למצוא מגוון של חופים שמתאימים לכל מיני סוגים של מצב רוח. ניתן גם למצוא בתי מלון מפנקים בחופים יותר מערביים בגואה. בכל אופן תעשו חיים ואל תוותרו על גואה. -
קודם כל - מזל טובגם בגואה (במערב), גם בקראלה (דרום מערב) וגם באיזור צנ'אי (מומלץ פחות) יש חופים ובתי מלון בדרגת תיירות טובה.
אם אתם יכולים להרשות לעצמכם - בידקו את לאקשאדוויפ.
באנדמן אני זוכרת רק מקומות עם תנאים בסיסיים (אבל ערו 5 שנים מאז שהייתי שם) -
יש גם בגואה בתי מלון שקשה לי להאמין שאתה יכוללהרשות לעצמך
מאוד מאוד יקרים אפילו ביחס לאירופה -
תודה על המענה הזריזקודם כל תודה רבה על המענה הזריז, לא ידעתי שהפורום הזה כל כך פעיל...
אני מתכוון להיות שם בסביבות ספטמבר-פברואר (?).
אני אבדוק את כל ההצעות.. אם יש עוד משהו אני אשמח לשמוע.
מה לגבי אנדמן ? יש מקומות נחמדים לירח דבש?
ולגבי הרמה, אנחנו לא מחפשים רמה ממש גבוה, אלא רמה סבירה ונעימה... -
תודה על המענה הזריזאני לא יודע מי המליץ כ"כ בחום על גואה ולא ציין את אנדמן אבל כנראה שהוא לא ביקר שם. הייתי גם בגואה וגם באנדמן ואחרי שיצאתי מאנדמן אחרי חודש מדהים אמרתי לעצמי שפעם הבאה שאני חוזר לאנדמן זה בירח דבש!! זה המקום המושלם!! יש לכם שם גם אתרי נופש יוקרתיים ומפנקים וגם חושות וערסלים על החוף וגם גסט האוסים ברמה בינונית שכולל בונגלו גדול עם שירותים ומקלחת ומיטות. הנופים והחופים והיחודיות והבתוליות של אנדמן היא מדהימה יש את האיים המרכזים שהם יותר מתוירים ויש איים שתרגישו אתם הראשונים שדורכים שם . זה מקום אחד הרומנטים שהייתי בהם. אחלה רעיון ואתם לא תתחרטו והמקום יביא לכם אושר ומזל להרבה שנים של נישואים טובים ומוצלחים.
שיהיה בכיף -
ירח דבש בהודוהייתי באנדמן לפני שנה וחצי עם בנזוגי וזה אחד המקומות היפים ביותר שהייתי בהם אי פעם. זה מקום מושלם לזוג דווקא בגלל שהוא לא הומה יותר מדי ואפשר להסתובב בחופים שהם ריקים מאנשים.
יש באנדמן מקומות יקרים יותר ופחות, בכל מקרה זה לא פינוקים נוסח תאילנד אלא משהו פשוט יותר.
לגמרי תסעו לשם.
מבחינת תאריכים - אנחנו הגענו באמצע נובמבר ועוד היו קצת גשמים בלילות אבל במשך היום היה יבש. שיא העונה שם זה דצמבר -ינואר (בעיקר ינואר) ואז יש גם נהירה של המוני ישראלים, מחירי הטיסות לשם עולים וכך גם המחירים באי.
מצרפת תמונות להנאתכם.
מזל טוב.
-
ירח דבש בהודווואלק, תודה רבה על כל ההשקעה....
עכשיו באמת אנדמן נשמעת לי כמו המקום האידיאלי!
מה קורה עם אנדמן בתחילת אוקטובר, יש למישהו מושג ??
-
ירח דבש בהודואז מה אתם אומרים לגבי אנדמן באוקטובר, רטוב מדי או שזה זמן טוב לטייל ? -
לדעתי ההימור גדול מאדהממוצע הרב שנתי מדבר על גשם -
עדיף להגיע מסוף נובמברהגשמים כבר הופכים לנדירים יחסית, וזה עוד לפני שיא העונה (דצמבר-ינואר) כך שהמחירים עוד לא גבוהים מדי.