אגם Schluchsee ביער השחור
-
שאלה נוספת (במסגרת תכנון הטיול ליער השחור):
האם שהייה באגם שלוכזי יכולה להעביר יום שלם?
ראיתי שיש שם פארק מים Aqua Fun?
אם זה לא מספיק ליום שלם - איזה אטרקציות יש בקרבת מקום?
(הטיול הוא עם ילדים בגילאים 5-11). -
אגם Schluchsee ביער השחורלא מתאים ליום שלם. אפשר לשוט באגם בסירה (בין חצי שעה לשעה). אפשר גם לשכור אופניים ולדווש מסביב לאגם (עוד שעה בערך או יותר, אם מאוד אוהבים). ולא בטוח שכדאי גם וגם. הפארק הזה, שלא היינו בו כי היה קר מידי, הוא קטן ומינימלי. מין בריכה משודרגת על גדות האגם.
כדאי בהחלט לשלב עם תכנית נוספת. -
אגם Schluchsee ביער השחורבילוי בן שעות ספורות. לא יותר. בהחלט ניתן לוותר. זה לא אגם מרהיב כמו טיטיסי. רק אם אין משהו יותר טוב לעשות, או סתם לסתלבט ונופש. -
אגם Schluchsee ביער השחוריש איזו אטרקציה מעניינת בקרבת אגם שלוכזי? -
טוב, מצאתי משהו - אשמח לחוות דעתכםהעיירה Bonndorf - אשמח לאינפורמציה על כמה דברים שראיתי שם:
* מסלול הליכה ב-Wutach - ראיתי שיש שם כמה מסלולים שונים.
אני מחפשת משהו קליל ולא ארוך. איך ההליכה שם? (אנחנו לא כ"כ מיטיבי לכת).
* מוזיאון ליצנים (מסיכות?) - האם מעניין?
* גן יפני - האם שווה ביקור? -
טוב, מצאתי משהו - אשמח לחוות דעתכםאנחנו עשינו מסלול מסוים בwutach. הגענו לעיירה בונדורף, קיבלנו המלצה והכוונה בלשכת התיירות, והתפצלנו. אני והקטן, שהמסלול, גם החלקי, לא היה אפשרי מבחינתו, הובלנו אותם לתחילת המסלול, ואחר כך נסענו לסופו והמתנו שם, כי לא מדובר במסלול מעגלי. הבעל והגדולים הלכו במסלול חלקי בלבד של בערך שעתיים, כי השלם היה ארוך מידי. סה"כ היה להם נחמד, והם הלכו ליד נחל. אני לא יודעת היום לומר באיזה מהמסלולים מהקישור שאת פירטת מדובר. אני חייבת לומר, שלמרות שהיה לי ג'י. פי. אס, היה לי קשה למצוא את נקודת הסיום המדויקת, ודי התברברתי, אבל האבידה נמצאה בסוף... חלק מהזמן המתנתי בעיירה בונדורף. אין הרבה מה לעשות שם, ישבתי בבית קפה, וטיילתי עם הקטן בגן יפני או משהו בסגנון שקיים שם.
האם לגן היפני הזה, בבונדורף את מתכוונת? בהחלט לא שווה נסיעה במיוחד. אבל להעביר את זמן ההמתנה זה היה נחמד.
הטיול הזה נבחר מאחר ובעלי אוהב ללכת ברגל, ומעדיף את זה על פני אטרקציות אחרות...
המסלול השלם כנראה נחשב לטיול יפה מאוד.
-
תודה תמי - מישהו נוסף היה שם?אשמח לשמוע עוד דעות על המקום