כרטיס זלבורגרלנד - שאלה
-
האם שווה לנו לרכוש את הכרטיס ל12 יום במקום ל6?
אנחנו 10 ימים באיזור, 9 ימים מלאים וערב אחד.
מישהו יודע אם הכרטיס תקף גם לנסיעה משדה"ת בזלצבורג לעיר עצמה? במידה ורכשתי אותו בשדה.
ההבדל במחיר הוא 10 יורו למבוגר ו-5 לילד.
אשמח לשמוע דעות ומה עשיתם בוגרי אוסטריה לדורותיהם?? -
כרטיס זלבורגרלנד - שאלהאנחנו שהינו באזור 8 ימים אך תכננו את ניצול הכרטיס ב-6 ימים..
היה מאד חסכוני ומועיל.. -
כרטיס זלבורגרלנד - שאלההיינו בפועל כ-12 ימים באיזור (יש להוריד עוד יום של ההגעה)וקנינו את הכרטיס המורחב. בהתחלה, בימים הראשונים, היה לי הרושם שזה לא כדאי, במיוחד כי גם הלכנו לאטרקציות שלא היו מכוסות בכרטיס (גרוסגלוקנר, קפרון, הרכבל לקרחון הדכשטיין). בסיכום בסופו של דבר, השורה התחתונה היתה שזה היה בהחלט כדאי. אם היינו עושים חישוב של מה שהיינו מוציאים בלי הכרטיס, זה היה מעל ומעבר לעלותו. עם זאת, יש בכרטיס משהו שהוא מכוון התנהגות. כלומר, עוצרים במקומות שבהם אולי לא היינו עוצרים אם הביקור בהם לא היה חינם, נוסעים למקומות כאלה ועולים לרכבלים שאולי לא היינו עולים אם לא היו חינם. אבל אם נמצאים בלב איזור זלצבורגלנד אין ספק שהכרטיס משתלם. -
כרטיס זלבורגרלנד - שאלהאני מתלבטת...
אם אקנה את הכרטיס ל6 ימים, אפעיל אותו ביום הראשון כי אנו לנים 2 לילות בזלצבורג והוא "יגמר" לי מהר. זה אומר שאשאר עם הנסיעות הארוכות לסוף הטיול.
אולי שווה לי לקנות כרטיס זלצבורג לנד וכרטיס זלצבורג (רק לעיר)בנוסף? אין לי מושג מהן העלויות שלו.
הכרטיס המורחב אינו מקנה יותר מ24 שעות לעיר? חבל...
הכרטיס אמור לתת גם הנחות, יש משהו שווה בין ההנחות? אותן ממש קשה להבין בחוברת. -
כרטיס זלבורגרלנד - שאלהאת ההנחות יותר קל להבין מאתר האינטרנט. שם רשום מה היה המחיר בלי ההנחה ומה המחיר עם. -
כרטיס זלבורגרלנד - שאלהתודה לכולכם!
אני אתעמק באתר שלהם. עד כה שיננתי את החוברת, נעבור לאתר...
שאלה לגבי ארמון הלבורן - ידוע לי שבקיץ פתוח עד 22:00. השאלה היא אם מדובר רק בסיור בגנים או שגם הארמון עצמו? באתר שלהם אין הפרדה בין שעות הכניסה לארמון ולגן אך משום מה זכור לי שיש שוני. מישהו יודע?