קניונינג באגם גארדה
-
שלום לכולם,
האם יש מי שעשה קניונינג באגם גארדה ויכול להמליץ שזה שווה את הכסף (הכוונה היא לפעילות אקסטרים בטבע ולא לשופינג כמובן )
במידה ומפחדים לעשות את הקפיצות האם אפשר להגיע לנקודה הבאה גם בדרך אחרת?
אנחנו משפחה "רגילה" זוג הורים ו3 בנות בגילאי 16 12 12, אנחנו מטיילים מדי פעם אבל לא מרבים בפעילויות אקסטרים והשאלה היא האם כל אחד יכול לבצע את הפעילות? (גם הפחדנים שבינינו?)
תודה מראש
-
קניונינג באגם גארדהאני לא ממליץ.
-
קניונינג באגם גארדהשוקי אתה יכול לפרט בבקשה..
תודה
-
קניונינג באגם גארדהזה נראה לי מסוכן לגיל 12.
-
קניונינג באגם גארדהנורא תלוי באיפיונים שלכם כמשפחה.
יש כאלו שינסו דברים חדשים, פעילויות אחרות
(גם המשפחה שלי התנסתה בפארקי חבלים ומגלשות הרים עוד לפני שבכלל ידענו מה זה-אבל העלות הכלכלית הייתה נמוכה, וזה היה "על הדרך" נתקלנו וניסינו ו..התאהבנו)
אני תוהה לגביכם לאור השאלות וההיסוס האם בדיוק בחו"ל צריך להתחיל לנסות התנסויות אקטיביות שלא ניסיתם בעבר.
מעבר לקושי הפיזי, האומץ, יש גם מכשולי שפה (גם המדריך האיטלקי השרמנטי שמדבר אנגלית...זו לא בדיוק שפת האם שלנו) .
יש מגבלות תקשורת (הוא אמר שאפשר לעקוף או לא? )
ימי הטיול מוגבלים בסופו של דבר.
המחיר של החוויה יקר למדי.
בשיקול קר של עלות-תועלת- לא בטוחה שמתאים לכם.
-
קניונינג באופן כללימצטרפת לשאלה
אנחנו מתלבטים על קניונינג באיזור אינטרלקן.
אשמח לשמוע על החוויה ממישהו שעשה, לא משנה איפה.
האם מגבלת השפה היא קריטית? (אנחנו בסדר באנגלית..)
ובאופן כללי-האם זה מאמץ או כיף?
אבא +בנים בגילאי 14,16,17
-
קניונינג באופן כלליביררתי ישירות מול החברה שמפעילה את הקניונינג מה קורה במידה ומישהו מפחד...ולדבריהם יש נקודות יציאה לאורך המסלול כך שאין בעיה, בנוסף לא חייבים לקפוץ או לגלוש עם המפל אפשר להמשיך את המסלול גם בדרכים אחרות.
על אף מה שנאמר אני חושבת שזו חווייה אדירה שחבל לפספס אותה מה עוד שקראתי בכמה מקומות שמי שעשה קניונינג נהנה מאוד וזה היה השיא של אותו הטיול...
וכן לפעמים דווקא החווייה של לנסות דברים חדשים כשאתה מחוץ לגבולות המדינה שלך היא זו שגורמת לטיול שלך להיות משהו מיוחד.
בהצלחה