ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה ושהייה

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    1132
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 6Daniel
      6Daniel נערך לאחרונה על ידי

שלום טרם ידוע לי כמה זמן הויזה שלי מאושרת לכניסה ( הבנתי ש6 חודשים זה המינימום ) בכל אופן הטיול המתוכנן הינו 33-34 ימים ,ממה שהבנתי יש מצב שבכניסה יתנו לי שהייה ל30 ואולי אפילו פחות ,מה ניתן לעשות במצב כזה?ובתאכלס הסיכוי שיתנו פחות מהמתוכנן זה עניין שכיח או נדיר? תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

ויזה ושהייה

המקסימום וגם הנורמה זה 6 חודשים.

אכן יש מספר מקרים שמגבילים לפחות מכך.

אם יש לך תוכנית מסודרת מה אתה הולך לעשות שם, היכן תשהה ותלון, יש לך מספיק כסף לשהייה המתוכננת ופקיד ביקורת הגבולות אכן יתרם ממך שאתה הולך לטייל ולא לעבוד, אז סביר להניח שתקבל 6 חודשים אישור שהייה.

• Dor3182870
          Dor3182870 נערך לאחרונה על ידי

ויזה ושהייה

מצטרף לשאלה , מה צריך לארגן כדי להוכיח שבאתי לטייל ?

האם תכנון כתוב של מסלולים מספיק או שחייב להציג קבלות של בתי מלון , רכב וכו ?

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

ויזה ושהייה

מסלול/תוכנית כתובים, קבלות או שוברי הזמנות של בתי מלון, רכב וכד' לא יכול להזיק, רק להועיל. בד"כ לא מבקשים אבל יכול להיות מקרה שכן יבקשו.

העיקר לענות לכל שאלות הפקיד בבטחון, ללא היסוס ולא להוסיף מעבר למה ששואל. גם חלילה לא להתעצבן בגלל שאלותיו או להתחצף אליו או לספר בדיחה (הגזמתי, נכון? )

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

ויזה ושהייה

הפעם היחידה בה הצגתי לפקיד הגירה כרטיס טיסה חזרה לארץ היתה בעת כניסה קרקעית מקנדה ולאחר שהחליטו גלהעביר אותי תשאול ארוך יותר ולחפש במכוניתי ובמזוודותי (בדיקת מכס).  בשדה נשאלתי למשך הביקור המתוכנן ולמטרתו.  היתה לי כתובת ללילה הראשון (או למספר הלילות הראשונים) ולא למעלה מזה.  זו גם העתובת שנרשמה בטופס המכס.  לא התבקשתי להציג שום מסמך נוסף (פרט לדרכון, כמובן).

בנסיעות טיול קיבלתי 6 חודשי שהות.  בנסיעות עסקים, זמן מוגבל יותר שהי עדין מעל הזמן שתוכנן לביקור.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון