הרמיטאז'
-
שלום
ראיתי שיש מכירה מוקדמת של כרטיסי כניסה באתר האינטרנט של המוזיאון
האם אכן חוסך זמן המתנה בכניסה?
-
הרמיטאז'כרגיל התשובה היא למתי מתוכנן הטיול. ביולי-אוגוסט כנראה שכדאי. בדצמבר מאד מיותר.
רנצי
-
הרמיטאז'תודה
-
הרמיטאז'למיטב זכרוני בימים רביעי ושישי פתוח עד 2000 כדאי לכוון את הביקור לימים אלה.
עניין נוסף אסור לאכול במוזיאון ויש שומרים כל 10 מטר. כדאי להביא כריכים או משהו לנשנש ולבקש לצאת החוצה ולחזור כי הכרטיס הוא אלקטרוני לכניסה אחת בלבד.
מציע להתמקד בבניין של האקספרסיוניזם לדעתי הכי מעניין וגם בד"כ יש פחות תיירים ממילא לא תראו את הכל..
וגם בחנויות מוכרים ספר על המוזיאון בעברית.
-
הרמיטאז'חזרנו השבוע, היה צפוף וחם באופן בלתי נסבל,כל מה שרצינו זה לצאת מהמקום ולא לחזור
-
הרמיטאז'לא שמתי לב ,אין מזגנים במוזיאון? היינו בחודש מאי והיה קריר ומעט תיירים...
-
הרמיטאז'גם במוסקבה אין מזגנים במוזיאונים. אלה ערים שמתאים לבוא אליהם באביב ובסתיו.
הייתי בסנט פטרסבורג במאי והיה נפלא והייתי במוסקבה במרץ והיה עוד יותר נפלא.
-
הרמיטאז'רוני, ראיתי שרשמת שלא ניתן לאכול במוזיאון.
כמובן שזה לא נכון, יש שם קפה גדול עם אינטרנט חופשי.
יש הרבה מקומות ישיבה. הכל בשרות עצמי.
-
הרמיטאז'זו גם המסקנה שלי, במילא לא הספקנו הכל ב3 לילות ....אז בטח אחזור באיזה שהוא הרכב לפעם נוספת והפעם נראה לי בסתיו או באביב.
-
הרמיטאז'בחו"ל לא חוזר בד"כ לאותו מקום פעמיים. יש הרבה מדינות בעולם.. אלא אם כן שולחים אותי מהעבודה.
-
הרמיטאז'בבניין של האקספרסיוניזם לא ראיתי קפיטריה בכל מקרה הסתדרנו כי אנחנו שומרי כשרות והבאנו כריכים איתנו. אגב בסנט פטרסבורג מסעדה כשרה מצוינת בשם לחיים במוסקבה יש 6 מסעדות כשרות ו3 בתי חב"ד בשבת האוכל בחינם אבל מומלץ לתרום (לא בשבת)...
-
הרמיטאז'אני מאד אוהבת לחזור למקום בו ביקרתי לפעם נוספת שבה בדרך כלל מטילים יותר בנחת ורואים דברים נוספים או אותם הדברים מזוית שונה.
אני למשל אשמח לגלות את הארמיטז' כי כרגע אני ממש לא יכולה להמליץ עליו..
-
הרמיטאז'אנחנו היינו במלון נאש שנמצא על אי, תחנת מטרו אחת מהמרכז.
חדר יפה ומרווח אבל גולת הכותרת היתה ארוחת הבוקר, אחת הטובות שראיתי אי פעם בבתי מלון.
-
הרמיטאז'אנחנו היינו במלון בריג' פאלאס , גם הוא על האי, מלון מעולה בכלל לא השתמשנו בתחבורה ציבורית, הכל ברגל.
-
הרמיטאז'גם אנחנו הלכנו המון ברגל, הספינקסים, הנמל, שדרות נייבה הרמיטאז והגשרים אבל לא לכל מקום אפשר ברגל כמו גני פטרהוף ששם שילבנו ספינה, מונית שרות ומטרו.