ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה באיזי גט

פורום טיולי משפחות
    4
    7
    1301
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • leo_r
      leo_r נערך לאחרונה על ידי

שלום לכל המנוסים! אנחנו טסים בחודש אוגוסט לצרפת בחברת איזי גט עם 2 ילדים בני 4.5 ו- 6.5. לוקחים איתנו טיולון תאומים וכיסאות בטיחות לרכב. מבחינת כבודה למטוס, האם ניתן לקחת גם טרולי לילדים או שהעגלה/ הכיסאות הם במקום כבודת יד?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

טיסה באיזי גט

באופן רשמי - מותר לקחת טרולי או תיק גב או פריט אישי אחד לכל אחד

ובנוסף - עגלה, וכסא בטיחות לכל ילד שנזקק להם (והילדים שלכם נזקקים להם).

כלומר מותר גם עגלה וגם 4 טרולים.

אבל - אתם בטוחים שאתם רוצים?

קודם כל - אם מדובר על 4 טרולים (ולא למשל על 2 תיקי גב ושני טרולים) - איך תסתובבו ברחבי השגה עם 4 טרולים ועגלה?

אני בספק עם בן ה 4.5 יכול לסחוב טרולי בצורה נורמאלית, וגם לגיל 6.5 זה קצת מורכב. אז אתם 2 מבוגרים + ילד שצרכים לסחוב 5 פריטים מתגלגלים בכל רחבי שדה התעופה? נראה לי מאד מאד בעייתי

אם מדובר על שני תיקי גב ושני טרולים זה אפשרי - כל הורה לוקח תיק וטרולי, והילד הגדול את העגלה, או ששמים טרולי על העגלה ואחד ההורים דוחף אותה או משהו בסגנון.

ובלי קשר - גיל 4.5 הוא גיל גבולי לגבי הצורך בעגלה. אני לא טוען לא לקחת, רק טוען שזה כבר גיל גבולי. רוב הזמן הילד כבר לא זקוק לה. ובגיל 6.5 הוא כבר לא זקוק לה בכלל וזה רק בקטגורית פינוק.

אז גם אם לוקחים עגלה, וטעמי עגלת יחיד ולא טיולון תאומים שמטבעו הרבה יותר גדול ומסורבל - הן ברכב, והן בהתניידות איתו.

אני יכול להעיד על עצמי - בקיץ האחרון היינו ביער השחור עם בני 4,7,10. לקחנו את העגלה רק בימים העירוניים (פרייבורג, קולמר וכדומה) ובפארק אירופה. שאר הזמן העגלה הייתה באוטו. חלק גדול מהזמן לא היה אף ילד על העגלה, וחלקים אחרים הילדים פשוט התחלפו ביניהם עליה.

זה היה הטיול האחרון עם העלגה. מאז כבר הספקנו לעשות עוד טיול (דווקא עירוני) בלי העגלה בכלל והיה בסדר גמור.

אז שוב - אני לא אומר לוותר לגמרי על העגלה, אבל לשקול האם לא לנסות להשיג טיולון יחיד ולא תאומים.

• leo_r

טיסה באיזי גט

תודה על התגובה. לא מתכוונים לקחת 4 טרולים כמובן אבל רציתי להבין את העיקרון, בעיקר אם נעשה שם שופינג ונצטרך עוד מזוודה אז אםשר יהיה חקחת טרולי נוסף ולבקש לשלוח לבטן המטוס במקום לשלם על עוד מזוודה.

• telo
            telo נערך לאחרונה על ידי

טיסה באיזי גט

איזיג'ט לא מחייבים על בוסטרים לילדים, והבוסטר לא במקום הטרולי.

בקשר לטיולון זה תלוי בגיל של הילד וכדאי לברר מולם ישירות במייל או להתקשר לשירות הלקוחות.

• ronitzaw
              ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

טיסה באיזי גט

אני גם חושבת שכדאי לוותר על עגלת תאומים, ההתניידות איתה מאד מסורבלת ולא נוחה. מספיק עגלת יחיד. לא חושבת שילד בן 6.5 צריך עגלה, בטח לא לכל הזמן. גם לילד בן 4.5 זה גבולי. לנו יש ילד בן 5.5, בטיול האחרון שלנו כשהיה בן 4.5 כבר לא לקחנו עגלה בכלל ובטיול הקודם כשהיה בן 3.5 לקחנו וכמעט לא השתמשנו. 

אני לא יודעת כמה נסיון יש לך עם עגלת תאומים בארץ אבל צריך לזכור שיש מעליות שהיא לא נכנסת, ההתניידות בעיקר במקומות הומי אדם מאד קשה וגם במקומות שפחות עבירים בגלל המשקל הכולל הכבד. 

אל תשכח שגם למי שדוחף את העגלה זה חתיכת משקל לדחוף כי הילדים כבר לא קטנים. אם צריך להרים את העגלה במקום שיש מדרגות למשל זה כבר להרים משקל של 50 ק"ג בערך.

• leo_r

טיסה באיזי גט

שנה שעברה טיילנו בסלובניה עם עגלת תאומים והיה מצוין, השתמשנו בה רק בטיול בעיר או בקניון ואז הילדים יכלו לנוח ופחות התלוננו, וכמובן שהיו מסלולים שאפילו לא הוצאנו את העגלה מהרכב. גם השנה אני אקח ליתר ביטחון אבל כמובן שלא כל הזמן נשתמש בה

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

טיסה באיזי גט

שנה שעברה הם היו קטנים בשנה Smile

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון