ניו יורק - אולי אצליח לעזור :-)
-
לאגאתא - לינקולן סנטרהי יקרה,
אנחנו ממש בהכנות אחרונות לקראת הטיסה.
ראיתי עכשיו את ההמלצה שלך לעבור גם בלינקולן סנטר. מה יש שם?
עירית. -
לעירית - נסיעה טובה!תבלו ותכייפו...
אל תרוצו יותר מדי.
תמסרו ד"ש לדירה!
ואם יש טיפים והמלצות - אנחנו מחכים...
שתהיה נסיעה נהדרת
סמדר -
לסוזי , עירית וריקי 5לסוזי שלום
גם אני חשבתי שכבר נסעת ובאמת חשבתי לי שלא סביר שתסעי בלי להפרד.
ביליתי אתמול בחיפוש אחר הלינק לתוכנית שלך בניו יורק ולא מצאתי. אולי עם חריש עמוק וסבלני יותר אמצא אבל אם לא אכפת לך אשמח מאד לראות את תוכניתך לניו יורק ביודעי שיש לך ילדים בערך בגילאים דומים לילדי( 14, 10, 6 ) ובעיקר בהכירי את היסודיויות יוצאת הדופן שלך.
תודה
לריקי 5 אשמח לקבל את החומר שהזכרת- מייל פרטי-
עירית- איזה דירה של גלי אבני הזמנת? גם אני הזמנתי דרכה את הדירה ברחוב 49 מערב. קומה שניה. לפי שרשור שהיה כאן אני מבינה שאני ובני ביתי סך הכל 5 נפשות צריכים להיות ערוכים ומוכנים לקרבה רבה בוא נגיד, בדירה זו שלא לומר צפיפות ניכרת. האם ידוע לך משהו? -
לסוזי , עירית וריקי 5שלחתי לך
נסיעה טובה. תהנו, תבלו ותחזרו בשלום -
תאירשלחתי לך מייל וחזר (טוען על כתובת שגויה). שלחתי שוב למייל של האתר. אנא אשרי שקבלת -
לתאירהי תאיר,
לגבי הדירה, נראה לי שלא ניתן לדעת למה לצפות עד שממש מגיעים לשם ורואים.
למשל, לנו נאמר בהתחלה שנהיה בדירה מסויימת ולפני מס' ימים הסתבר לי (עקב התכתבות עם הקמפוס בו נמצאות הדירות בהקשר אחר) שאנחנו מקבלים דירה אחרת (כנראה שיבצו אחרת את הדיירים). כך שלא הייתי בונה על הבטחה לדירה בקומה כזו או אחרת.
לשאלתך, הבנתי מהפורום פה שהדירות אינן גדולות, אז תתכוננו להתחבק הרבה
אשמח לשתף בחוויות כשנחזור. מתי אתם טסים ?
-
לעירית -
שואלת כל כך יפה, שאני לא אעזור לך?...
אז ככה לשאלתך "מה יש שם "?? אני עונה בשאלה רטורית : "מה אין שם"..???
-
תשובה לתאיר...הי תאיר,
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך. אנחנו נוסעים בשבוע הבא.
שלחתי לך במייל שפרסמת קובץ ועוד...
אנא, אל תהססי ליצור קשר אם לא תקבלי מסיבה זו או אחרת.
מאחלת לכם טיול נהדר,
סוזי. -
לעירית החיכנית..בהמשך - עשיתי עריכה ארוכה מידי, ועבר זמנה..
אז ככה: המקום הוא מרכז אמנויות הבמה של מנהטן..דהיינו: אולמות תיאטרון, מחול, קונצרטים, בית הספר המפורסם בעולם ג'וליארד, והספריה המדהימה לאמנויות הבמה, תערוכות מיוחדות ועוד ועוד.
במקום מתקימים סיורים - אם זה מעניין אתכם שווה מאד להצטרף לאחד כזה. ואם לא, תטיילו שם, תתרשמו מהמקום ואולי תהיה איזו הופעה נחמדה. הרבה פעמים בקיץ, מתקימות שם הופעות חינמיות ברחבה- מחול ו או מוסיקה. תבדקי באתר.
בכל מקרה, המקום סמוך לבנין "טיים וורנר" - לקולומבוס סירקל , אז אין מצב שלא תראו אותו.
אני מבינה שאת על מזודות בדרכך לעיר הגדולה.. נהדר.
תהני מכל רגע.. תבואי לדירה לנוח קמעה והופ - תמשיכי במרתון.
בילוי נעים.
-
תשובה לתאיר...הי תאיר,
אני לא מצליחה לשלוח לך את המייל. מתקבלות הודעות שגיאה.
אנא שילחי לי מייל דרך הפורום ואז אוכל להשיב לך.
להתראות,
סוזי. -
לסוזי, ריקי 5 ועיריתהי ריקי
קיבלתי את החומר ששלחת. כבר עברתי עליו. יש שם כמה רעיונות שיכולים להועיל לנו. המון תודה.
הי עירית
אנחנו מוכנים להתחבק הרבה..
לפני שנתיים היינו שבוע בחדר פצפון בפאריז ושרדנו יפה מאד פשוט קצת נזהרנו לא לדרוך אחד על השני ונצמדנו לקירות בדרך לשירותים בלילה, אם אני זוכרת נכון גם שאבנו חזק את הבטן פנימה. הכל היה בסדר וכששולחן האוכל היה מקופל הילדים פרשו על הריבוע הקטן שנחשף על הרצפה קלפים ושיחקו בשלווה רבה יותר להרגשתי מזו בה הם משחקים לעיתיםבמעוננו המרווח פי כמה.
בכל זאת היות ומדובר בטיול של 4 שבועות הכנו לעצמנו כמה פתחי אורור בהמשך הטיול בדמות מגורים מרווחים יותר. אנחנו טסים לפני ראש השנה הבא עלינו לטובה וחוזרים בפרוס הסוכות. חגים חגיגיים במיוחד יהיו לנו.
הי סוזי
רוב תודות לך. לצערי המייל לא הגיע בגלל שגיאה בהקלדה שלי. אני רושמת שוב. הפעם בקפידה.
רוב תודות תאיר -
עירית - תזכרי דבר אחד:בניו-יורק, לא הולכים. כל הזמן רצים!!
זאת האמת- גם מי שמבקר בה פעם ראשונה, וגם מי שבפעם העשירית. וכן גם מי שגר בה ועובד בה..זה הקצב שלה.
כך,שגם אם מאד מאד תרצי ללכת בסתלבט - לא תצליחי.. מנהטן לא מאפשרת זאת..
אז:בניו-יורק, תהיי כמו ניו-יורקית..ואל תשכחי את הבייגל עם הcream cheese והסלמון.. והסנדויץ עם קומות הפסטרמה.. איך אפשר בלעדיהם...??
-
לסוזי , עירית וריקי 5ריקי 5 האם אפשר גם לקבל את החומר? מקווה שזה לא קשה מדי
תודה
-
לאגתה היקרהתודה, תודה ושוב תודה על כל העזרה.
עוד 5 ימים אנחנו עולות על המטוס ובהחלט לוקחות איתנו נעלי ריצה

עירית -
לעירית היקרה ! שימי לב..
נעלי ריצה: לקנות שם.(וזה ברצינות) זאת המלצתי החמה. מפה תצאי עם נעלי הליכה טובות. ואם חשקה נפשך בזוג נוסף של נעלי הליכה , אל תפסחי על ההזדמנות לרכוש אותן שם. את במקום הנכון!!
שתהיה לכן טיסה נהדרת, וטיול מדהים. קשה לפספס בארצות -הברית.
Newyork is always great
-
ניו יורק - אולי אצליח לעזור
היי,
אפשר לקבל את המייל שלך? להציק לך קצת עם שאלות
...
אגב עשית כבר את המסלול? -
ניו יורק - אולי אצליח לעזור
הי ליאת,
מתנצלת על התגובה המאוחרת, רק עכשיו ראיתי את הודעתך.
תרגישי חופשי, תקליקי על השם שלי למעלה וזה ישלח אליי את ההודעה שלך. מבטיחה לנסות לעזור ככל הניתן.
מחר אנחנו טסות וכשנחזור אוכל לספר כבר יותר מנסיון ולא רק מהידע שנצבר בקריאה מרובה
עירית. -
בבקשה לא לשלוח יותר מיילים בקשר לשרשור הנ"לתודה
ריקי