בבקשה חייב עזרה
-
שלום יש לי דרכון אירופאי ואני טס לבד לניו יורק לאח שלי ואני לא יודע אנגלית , האם אני אצטרך למלאות את דפי השאלון במטוס ? והאם בכניסה לארצות הברית יתחילו לחקור אותי ? אני מאוד חושש שיעשו לי בעיות בגלל שאני לא יודע אנגלית
-
בבקשה חייב עזרהאת התהליך של בקשת אישור הכניסה ESTA עשית ?
במטוס אתה צריך למלא רק טופס אחד , באנגלית, וזה טופס המכס.
אם אתה ממש לא יודע קרוא/כתוב אנגלית בסיסית, אז תוריד את הטופס כאן
יש פה הסבר לכל שדה להזנה.
את הטופס באנגלית:
שמישהוא יעזור לך למלא את זה מראש, תביא למטוס ותעתיק לטופס שתקבל.
בביקורת דרכונים ירצו בוודאי לשאול אותך כמה שאלות.
אני מניח שאתה לא היחיד שלא יודע אנגלית.
אינני יודע איך התהליך הולך עם מי שלא מדבר אנגלית. יש כמה שאלות בסיסיות שהם שואלים: למה באת, לכמה זמן וכו. אולי כדאי לשאול את השגרירות בארץ
-
בבקשה חייב עזרהמאי תודה רבה לך על הטופס אישור כניסה esta עדיין לא עשיתי אבל אני יעשה שאלות בסיסיות אני חושב שאני ידע לענות להם אבל אני מאוד חושש שאני יקבל סירוב אם אני לא יצליח לענות כמו שצריך
-
בבקשה חייב עזרהשאלה.. אנחנו שומרים כשר (לא מאוד מחמירים) ונטוס עם אוכל קופסאות שימורים של טונה וקבנוס.. יעשו לנו בעיות עם זה?
-
איך ממלאים כתובת מלון אם כל יום במקום אחר? -
רושמים את הכתובת של המלון הראשון אחרי הנחיתה -
מטיילת11קבנוס זה ממש בעיה, גם אם תצהירי (ומאוד מומלץ להצהיר) לא יאפשרו להכניס.
קופסאות טונה ואוכל כשר תמצאו בכל סופר, צריך להסתכל על הסימון, בדרך כלל עיגולים קטנים עם האות K או O, הנה מדריך
לפי הכתבה הזאת 40 אחוז מהמוצרים בארה"ב הם כשרים
-
בבקשה חייב עזרהבנסיעה האחרונה שלי הגיע תייר ממקסיקו שלא ידע אנגלית. קראו למתורגמן שעזר לו מול פקיד ההגירה. אז כנראה ספרדית זו שפה יותר נפוצה מעברית, אבל אפשר לברר אם בנמל שתגיע אליו יש אולי מתורגמן לעברית.
-
בבקשה חייב עזרהאותנו הוציאו מהתור והביאו אותנו לתרגם עבור זוג דתיים שהגיעו מישראל ולא ידעו מילה אלת באנגלית.
כאשר צריכים מתורגמן, אם אין אצלהם, מחפשים בתור מישהו שבעל דרכון של אותה המדינה.
-
מטיילת11אני שומרת כשרות, תמיד אפשר למצוא טונה כשרה, לחם,ובכלל מוצרים כשרים, בחנויות רשת...ממש מיותר לקחת אוכל איתך.
-
כדאי להביא קצת איתך ואת הרוב לקנות שםפשוט כי בכל מקום יש.
(אם מצאתי אוכל כשר בסופר של פורטוריקנים במיאמי הכל אפשרי....)
אבל ביום שתנחתי אני מניחה שלא תרצי לרוץ לחפש.
בעיקרון יש הרבה אוכל כשר וקל למצוא אותו.
קחי בחשבון שמוצרים מהארץ יעלו שם, לרוב, קצת יותר ממש שיעלו לך בארץ... (ע"ע במבה למשל) ויש דברים שיעלו פחות.
בהצלחה!
יעל