רחפן דרון בסין לצילום
-
למבינים

האם אין בעיה להטיס טיסן דרון בסין לצורך צילום תיעוד טיול ?

תודה מראש,
-
רחפן דרון בסין לצילוםלא יודע לגבי סין בוודאות אבל הייתה שאלה דומה בלונלי פלנאט לגבי נפאל והודו והמסקנה הייתה שכמות האישורים והמגבלות שנדרשים אפילו בנפאל יורידו כל תייר מצוי מהרעיון.
רחפן נשמע תמים לאדם שרק רוצה לצלם אבל לא לרשויות....... במקרה זה אני בהחלט יכול להבין את הרשויות
-
רחפן דרון בסין לצילוםבשוק המשי בבייג'ינג, ואני מניח שלא רק שם, מוכרים אותם בגרושים. אני לא מניח שכל אלה שנמכרים שם מוטסים ברשיון כלשהו. אחת מהשלוש - או שיעבור לך בשקט, או שיעלו עליך ויחרימו אותו. מקסימום תעוכב, תגורש או שתשב בכלא

-
רחפן דרון בסין לצילוםממש מעודד
תבואו לבקר ?
-
רחפן דרון בסין לצילוםבנתיים עד להחלטה מה יקרה לך גוגל עוקב אחריכם ..... חיפשתי תמונות של רחפן דרון ואת התמונות של מי מוצאים שם? רוני ויולט
-
רחפן דרון בסין לצילוםהחמוד הזה ריחף לו מעל פון-היל, נפאל. לצערי לא ביקשתי מהמטיס רשיונות...
-
רחפן דרון בסין לצילוםלא מכיר את החוק בסין אבל ממש לא הייתי מנסה להשתמש ברחפן שם.
אני גר היכנשהו בדרום מזרח אסיה ויכול לשער שבסין זה יהיה בעייתי.
-
רחפן דרון בסין לצילוםבוא נחשוב רגע מה הסכנה למסוקים שטסים בעמקים של הטרקים בנפאל אם רק אחוז מהמטיילים ירים רחפנים לאוויר.
בנפאל כמו שכתבתי נדרשים הרבה רישיונות וגם סייג שאומר בערך שטייס מהרשויות יהיה איתך בזמן שאתה מעלה רחפן.
אם אתה לא CNN אז זה פשוט לא יקרה................
אגב, לא רחוק מפון היל גם עוברות טיסות
-
רחפן דרון בסין לצילוםYolt - חצי מהפוסט שלי היה רציני (הקטע של לקנות אחד בסין עצמה). החצי השני היה מבודח כי באמת אני (ונדמה לי שכולנו) לא ממש יודע לענות על שאלה לא שגרתית. אני חושב שהרעיון ללוות טיול במצלמת רחף הוא אדיר אם כי די מסורבל, אם תחשוב על הפרקטיקה של הענין (לא ספונטני, מצריך סחיבת נפח גדול, הטענות תכופות וכד'). לעצם השאלה הייתי מנסה לקבל אינפורמציה מהשגרירות הסינית עצמה, עד כמה שהם יודעים. אני באמת לא יודע כיצד אפשר לעקוב אחרי כל הדרונים למינהם שנמכרים חופשי בחנויות. זה לא שאתה הולך להרים מכשיר צבאי. יותר משהו כמו צעצוע.
-
רחפן דרון בסין לצילוםיש מי שעשו זאת, וזה בדרך להפוך למשהו מיינסטרימי כמו שיש לאנשים מצלמות גו-פרו למיניהן.
Taking a drone on honeymoon - BBC News
והנה הזוג היפני בטיבט: Silent Dronie (Selfie+Drone) Clip From LarungGarGompa