ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מספר שאלות לפני טיול

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    2
    2
    1906
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מייק1234
      מייק1234 נערך לאחרונה על ידי

אני מצטער מראש אם לא כל השאלות פונות ישירות לנושא הפורום , פשוט לא ידעתי בדיוק איפה אפשר לשאול

אני טס עם ההורים לארה"ב לשלושה שבועות, לפני גיוס . בגדול יש לנו מספר שאלות שאנחנו מעוניינים לדעת לפני

אנחנו רוצים לעשות חבילה לפאלפון של גלישה ושיחות איפה עושים ? (בנוסף יש לנו מספר ימים בקנדה )

בנתב"ג הוצע לנו שירות של חברת לאופר במחיר של 45 דולר לאדם , מקנה לנו מעבר מהיר של כל נקודות הבידוק האם שווה בכלל ?

האם שווה להיכנס לטרקלני דן בנתב"ג ? הכרטיסי אשראי מקנים לנו זכות . או שכבר עדיף לחכות בדיוטי פרי ?

בערך מה הסכום שאני אצטרך לשלם למזוודה נוספת באל על ?

תודה רבה מראש למגיבים Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rotemsith
        rotemsith נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות לפני טיול

לגבי סים ושאר שאלות ספציפיות לטיול שלכם,שאל בפורום צפון אמריקה. באופן כללי הייתי ממליץ על כרטיס מקומי ולא חבילה עם חברה מהארץ, אאכ יש לך סיבה מיוחדת: אפליקציות שיחה כמו סקייפ או ווטסאפ מהוות תחליף זול ויעיל לשיחות בינלאומיות.

חברת לאופר או כל שירות טרום טיסה אחר: שאלה של זמן מול כסף. הרוב המוחלט של הנוסעים מסוגל לקחת את המזוודה שלו בעצמו, לזכור להתייצב בטיסה בזמן ולהמתין בסבלנות לכרטוס מול הדלפק.

טרקלין דן מיותר לדעתי. הדיוטי מספיק גדול ומגוון כדי להמתין בו שעתיים לטיסה. רוב כרטיסי האשראי נותנים כיום הטבת טרום טיסה (ספר,ארוחה, דיסק) במקום כניסה לטרקלין. מיעוט כרטיסי עסקים מקמה כניסה- שאל בחברת האשראי.

תשלום על מזוודה נוספת תלוי ביעד ובמשקל שלה. תצטרך לשאול באל על ספציפית על הטיסה שלך והמזוודה שלך.

טיול מוצלח וגיוס קל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון