פורט אוונטורה
-
איך מזמינים דיל לפורט אוונטורה ? האם משתלם ללון שם ?האם מחירים כוללים כניסה פארק? האם משם אפשר לטוס חזרה?
-
פורט אוונטורהלמה לא עונים לייי? יש לי עוד הרבה שאלות. האם באוקטובר יהיה משחק כדורגל?
-
פורט אוונטורההשאלה לא ברורה.
את מתכוונת לפארק פורט אוונטורה בספרד?
אם כן-מדובר בפארק שעשועים הנמצא כ100 ק"מ דרומה לברצלונה.
אין לשם טיסה
יש טיסות לברצלונה.
האם יש דילים לפארק? תבדקי בגוגל- אני מניחה שלא.
כי- הפארק אינו מספיק "עשיר" בשביל דיל של כמה ימים
והוא מספיק רחוק מיעדים אחרים שלהתמקם בו מרוחק כדי להגיע למקומות אחרים.
אם את טסה לברצלונה
נמצאת בה כמה ימים
קונה "דיל" של לינה +כניסה לפארק
תבדקי את החשבון הכלכלי של
כמה עולה כניסה לפארק (יום אחד? יומיים? עם פארק המים? בלי?)
לאדם /לילד
וכמה עולה מלון בסביבה.
ותראי את המחיר שיוצא.
מול זה תשווי את המחיר של "דילים" לינה בפארק (ויש כאלו)- והאם הם כלכליים עבורכם- תלוי בעיתוי והרכב.
אבל--- אם את מדברת על פארק אוונטורה (שזה בערך המינוח בהרבה שפות לטיניות ל"פארק הרפתקאות" ) אחר- נא תגדירי מה בדיוק הפארק ,והשאלה.
-
פורט אוונטורההי. יונית
אני בינתיים בונה מסלול
מסלול 5 ימים באוקטובר(5-9)
חושבת ללון 2 לילות במלון של פרק עצמו.
ואח"כ ברצלונה -איצטדיון ומוזאונים.
מה את אומרת?
האם קיימות טיסות מוזלות לעונת
-
פורט אוונטורהאוקי
אז אוקטובר.
כלומר על ראש השנה?
סביר להניח שלא יהיו טיסות מוזלות אלא להיפך.
בדקי באתר של פורט אוונטורה- כי כמה שאני זוכרת (רק מהראש) בתאריכים אלו פארק המים בכלל כבר סגור
וגם אין לחץ גדול על המתקנים
מכאן שיומיים בפארק בתקופה זו- יותר מדי (לדעתי)
-
פורט אוונטורהיש רכבת ישירה מברצלונה וחזרה לפארק... מחיר הכניסה כולל גם את מחיר הרכבת, אבל את צריכה לקנות באותו יום בתחנת הרכבת את הכרטיס שכולל כרטיס לפארק (משהו כמו 45 יורו כולל הנסיעה).
לא חושבת ששווה להחליף מלונות - אפשר לקחת בבוקר ולחזור בערב...
אני נוסעת עם בני באוגוסט לפארק הנ"ל מברצלונה... אם תרצי פרטים תכתבי לי בסוף אוגוסט...
סיגל
-
פורט אוונטורהתודה על התשובה . את תגורי במלון של הפארק?
-
פורט אוונטורההאם פארק פורט אוונטורה בלי פארק מים לא שווה?
-
פורט אוונטורהממש שווה
אבל אולי לא שווה "דיל" של שני לילות בפארק.
-
פורט אוונטורהתודה יונית
-
פורט אוונטורהhttps://www.baligam.co.il/products/vac-spain-4apr?fromEmail= 1&utm_campaign=baligam_vacations_070716&utm_medium=e mail&utm_source=activetrail
נראה לי לא יקר
מה אתם חושבים?
-
פורט אוונטורהראשית זו הצעה לקיץ ולא לאוקטובר
שנית- מה הרלוונטיות שלה? 4-5- ימים להיות בפארק נחמד שיכול לתת לכם תעסוקה ליום-יום וחצי גג באוקטובר.... אז בשביל מה?
שוב-הפארק נגיש בתחבורה ציבורית מברצלונה .אין שום סיבה לקנות דיל לפארק עצמו אם לא מתכננים באמת לשהות בו 4-5 ימים, ובאוקטובר? ...כתבתי קודם את דעתי.
ענתה לך גם מומיוין לגבי העלות של התחבורה מברצלונה לפארק.
-
פורט אוונטורהתודה על התשובה המהירה . להפתעתי זה כולל גם אוקטובר. זה כולל גם רכב .
גם חצי פנסיון
-
פורט אוונטורהו....
מה בדיוק תעשו שם באוקטובר חמישה ימים?
אין מתנות חינם.
בדקי מחיר הפארק עצמו באתר
בדקי מחיר מלון באתר
ותוכלי לקבל החלטות על הכדאיות הכלכלית.
לגבי הכדאיות הטיולית-? גם באמצע הקיץ למשפחה עם 4 ילדים-לא הייתי מציעה להתמקם בפארק פורט אוונטורה למשך חמישה ימים.
-
פורט אוונטורהאגיד לך למה שואלת:
1. מצאתי מלון בברצלונה pansion bella casa -1500שח
2.טיסה ל 3 אנשים 1300&-מגיעים ל 6440
לא כולל רכב ואוכל. וכניסה לפארק
-
פורט אוונטורהאבל מה תעשי בפורט אוונטורה חמישה ימים באוקטובר?
-
פורט אוונטורההבנתי אותך. שאין מה לעשות !!!!! המחיר כולל רכב מאוד מפתה
-
פורט אוונטורההאם שווה ואם כן אז איך לתכנן טיול מברצלונה פירנאים?
-
פורט אוונטורההיי,
אני הייתי בפורט אוונטורה באוקטובר ויש שתי סיבות שאני חושב שאת צריכה ללון בברצלונה וליסוע לשם ברכבת ביום שתבחרי.
1. אוקטובר זה חודש שיכול לרדת גשם בימים מסוימים ואפילו שבוע מראש את לא יודעת בדיוק באיזה יום ירד גשם וחבל שהגשם יצא דווקא על הימים שהזמנת מלון ליד הפארק, סתם מבאס.
אם תהי כל החופשה בברצלונה תוכלי פשוט לבחור לפי התחזית באותו שבוע את היום הכי טוב, לקנות כרטיס באותו רגע וליסוע ברכבת.
2. באוקטובר חלק מהמתקנים בפארק סגורים. הוא עדיין ממש מגניב ושווה. בגלל התאריך גם אין כמעט תורים למתקנים ואתם תוכלו להנות ממנו ביום אחד, ככה שמיותר לבזבז עליו יומיים מהטיול (אבל תגיעו על הבוקר כי בכל זאת, זה פארק ענק)
-
פורט אוונטורההיינו שם בשנה שעבר שם בתחילת אוקטובר.
לנו יצא הכי זול ללון במלון של הפארק עצמו, המחיר כולל כניסה בכלל ימי השהות לרבותביום ההגעה וביום העזיבה , כך שבמחיר של לילה, אפשר לליהנות משני ימי שהות מלאים בפארק - מגיעים בבוקר, מבצעים צ'ק אין ומקבלים כרטיס מגנטי, מפקידים את המזוודות וזורמים לפארק. מצד שני, אתם פחות גמישים עם הזמנים, לנו "התבזבזו" שעתיים בסופת גשמים - אבל אחריה לא היו תורים בכלל, רק תביאו שכמיות
הפארק הוא פשוט כיף מטורף.