דרום אפריקה
-
שלום,
חבר שלי ואני מתכננים לטוס לדרום אפריקה בעוד כשבועיים, וראיתי בחדשות שיש בשדות התעופה שם עיכובים נוראיים בגלל בדיקות חדשות שנכנסו לתהליך ביקורת הגבולות. אנחנו אמורים לנחות בשדה בקייפטאון וגם לחזור משדה זה. מישהו יודע איזה בדיקות מבצעים שם וכמה זמן הן בערך לוקחות?
תודה רבה מראש !
-
דרום אפריקההי ההורים של בעלי נחתו ביום שישי האחרון, לא היו שום בדיקות מיוחדות מעבר לרגיל. צריך להבין שלאפריקה יש זמן אפריקה והכל לוקח יותר זמן.
-
ביקורת דרכונים בכניסה לדרום אפריקהרשות האוכלוסין / ביקורת הגבולות עברו לרישום ביומטרי, כל ניכנס לדרום אפריקה עובר צילום לקבלת פרטיו הביומטרים. (אם הייתה בתאילנד למשל אתה יודע על מ מדובר). כמובן שתוספת זאת מוסיפה על זמן ההמתנה בתור של ביקורת הגבולות. על פי התרשמותי, העיקובים החריגים היו בימים הראשונים של הפעלת התוכנית. לאחר שהצוות התמקצע, התור אפילו יותר מהר.
ואגב זמן אפריקאי שקודמי הזכיר, קבעת איסוף ב- 06:00 הרכב עלול להגיע ב - 08:00 - לזמן אין חשיבות גדולה, אבל יותר טוב מזמן קייפטאון, 5 דקות אחרי זמן אפריקאי. כל האמור להעיל אינו אלא אגדה אורבנית מקומית.
-
ביקורת דרכונים בכניסה לדרום אפריקהתודה רבה לשניכם,
אני אתעדכן בשינויים לפני הטיסה.
-
ביקורת דרכונים בכניסה לדרום אפריקההחדשות האחרונות הן שלבעלי דרכון דרום אפריקאי ביטלו את הצילום הביומטרי בביקורת הגבולות מכיוון שהם נזכרו שכל הפרטים כבר ישנם על המחשב מזמן הגשת הבקשה לדרכון. לכן כניראה התורים יתקצרו.
-
ביקורת דרכונים בכניסה לדרום אפריקהרק שכחת, שכשמגיעים לתור של בדיקת דרכונים, התור מתפצל. דרום אפריקאים- שמאלה וכל השאר ימינה. אני לפעמים באמת מרחם על אלו מצד ימין בייחוד אם חלק מהנוכחים הגיעו מארץ אפריקאית. נוכחתי כבר בתור שארך שעה שלמה.
-
ביקורת דרכונים בכניסה לדרום אפריקהלא כזה נורא. ברגע שנגמר התור של המקומיים הם פותחים את העמדות האלה, גם לזרים. תעמוד בתור של הזרים ב-LAX לוס אנג'לס
ואם חלילה הטופס לא מולא בדייקנות או חסר פרט, הלך עליך, תחזור שוב לתור.