סים אמריקאי
-
שלום
שמעתי על החברה sim4usa שמציעה לקנות סים מהארץ.
מישהו התנסה בה/ שמע חוויות של אחרים שהשתמשו בשירות שלהם?
כל דבר טוב או פחות טוב עליהם יעזור לי ממש.
תודה!
-
סים אמריקאיברוכה הבאה לפורום צפון אמריקה !
הנה תוצאות חיפוש בפורום, יש כמה שרשורים בעניין הסים הזה.
-
סים אמריקאיתודה רבה, עשיתי גם את החיפוש לפני ההודעה

פשוט לא רשום שם התנסות אישית של מישהו, אלא יותר מה החברות בארץ מציעות.. הזמנתי סים ועכשיו אני בהתלבטות אם הם באמת טובים או שיהיו לי פתאום בעיות כשאגיע
-
סים אמריקאיאם תצייני איזה דגם מכשיר יש ברשותך, כולל ציון תת הדגם, אפשר יהיה לסייע בכך שתדעי באיזה תוכנית לבחור, כי חברה זאת מציעה גלישה על רשתות T-MOBILE או AT&T ולפי סוג המכשיר שלך אפשר יהיה לקבוע איזה רשת תתאים לך יותר.
אני לא השתמשתי בשירותי החברה הזאת, רק קראתי עליה כמה וכמה פעמים, אבל לפי דעתי האישית לא אמורה להיות בעיה.
-
סים אמריקאייש לי אייפון 5S.
בחרתי תוכנית עם גלישה של 4G על רשת T-mobile ב-220 ש"ח.
ההצעה של AT&T לא הייתה משתלמת, הציעו לי 3G ב-250 ש"ח (זה היה 5G במקור, אבל החברה בחו"ל החליטה לשנות את זה לפני כמה ימים..)
-
סים אמריקאיכדי לדעת אם יעבוד היטב ברשת T-MOBILE צריך את תת הדגם, אמור להיות רשום בסוללה או מתחתיה, לדוגמה:
A1457GSM
A1530GSM
A1533GSM
-
סים אמריקאירשום לי רק A1533, בלי GSM. זה עוזר?
-
סים אמריקאילפי אתר זה הטלפון שלך יעבוד היטב ברשת T-MOBILE אבל לגבי מהירות 4G או LTE לא בכל מקום אבל כן יעבוד מצוין ברשת AT&T.
3 ג'יגה גלישה זה מעל ומעבר לחודש אם משתמשים בתבונה: פייסבוק, וואטסאפ, מיילים, גלישה באתרים, ניווט.
אני אישית עושה תוכנית של ג'יגה אחת לחודש (האמת שמספיק לי בקושי, אגדיל ל-2 לפעם הבאה).
כמעט שום תוכנית לא תספיק אם את מתכוונת להוריד או להעלות סרטים כבדים. להעלות סרטים קצרים של עד דקה אין בעיה.
תזכרי שכאשר יהיה לך WI-FI במלונות או במקומות ציבורים את יכולה לנתק את הגלישה ולחסוך.
בהצלחה.
-
סים אמריקאיתודה ענקית על העזרה!!

-
ראובן שלוםאני גם עושה בירורים לגבי רכישת סים ל 4 חודשים
יש לי אייפון 6+. סוללה a 1522.
איך אפשר לדעת מה הכי טוב בשבילי.
T mobile. או. At& t. ?
תודה
-
or_e81522 זה דגם אמריקאי
הוא יעבוד בשתי החברות.