חברת ואמוס.
-
שלום לכולם,
לאחרונה אל על חכרה מטוס נוסף- 747 של חברת ואמוס הספרדית,
מישהו מכיר את החברה? המטוס מרווח?מה הסיכוי שאני אקבל את המטוס הזה- 19.7 10:40 ואיך מערכת הבידור?
תודה
-
חברת ואמוס.?
-
חברת ואמוס.אתה עדיין מתאבסס על זה? מדובר בטיסה של 10 שעות... אתה לא מתחתן עם המטוס. מרווח זה מושג סובייקטיבי. מה שטוב לי לא בהכרח טוב לך. בסופו של דבר ההבדלים במחלקות התיירים של כל החברות הם לא דרמתיים וגם אם יהיה לא טוב, אז תסבול כמה שעות. לא סוף העולם. תביא איתך ספר טוב וסגור עניין. או שתקנה כרטיס טיסה בחברה אחרת שלא חוכרת מטוסים מחברות אחרות.
מתנצל אם זה נשמע תוקפני.. פשוט ההתעסקות בנושא נראית לי מוגזמת.
-
חברת ואמוס.ממש לא תוקפני... מקבל את הביקורת.
חוץ מזה זו טיסה ארוכה ראשונה אי טיפה התעסקות לא תזיק.
בכל מקרה תודה
-
חברת ואמוס.אז אנסה להרגיע אותך קצת... טסתי כבר לא מעט טיסות ארוכות. היו טיסות מוצלחות יותר ומוצלחות פחות (מטוסים מיושנים וצפופים, ילדים שצורחים לי באוזן כל הטיסה, ריחות לא נעימים וכו').. שרדתי את כולן. ברגע שאתה נוחת ביעד ומתחיל בטיול - כל זה כבר לא משנה.

ה"טריק" שלי הוא כדור שינה בכל טיסה מעל 8 שעות. אם אתה יכול לקחת כדור שינה - כל השאר כבר לא משנה. עולים למטוס, לוקחים כדור, מנשנשים קצת, הולכים לישון וקמים לנחיתה.
-
חברת ואמוס.תודה רבה, עודדת אותי!
מקווה שנגיע בשלום זה הכי חשוב
-
חברת ואמוס.מילא אם היית עוד מתלבט אם להזמין את הטיסה...
אבל הטיסה כבר נרכשה. קצת חבל להשקיע כל כך הרבה אנרגיות במה יהיה אם.
את האנרגיות כדאי להפנות לתכנון של הטיול כדי שיהיה מוצלח ביותר.
-
חברת ואמוס.מצטרפת לשאר התגובות - הטיסה היא האמצעי ולא המטרה....גם אם הטיסה לא נפלאה, הטיול הוא העיקר ובו צריך להשקיע. .
-
טאבלט בסיסי עולה כ 200 שקליםויסגור לך את הפינה הזו, אם תעלה עליו קצת מידע.
-
חברת ואמוס.אני מסכים שצריך גם להנות מהטיסה.
במיוחד שיש אפשרות לבחור בין אפשרויות שונות (767 של אלעל בלי מסך לעומת 777 עם VOD)
אבל הבחור כבר הזמין, שילם, וכל הזמן מנהל דיונים של מה יהיה אם...
-
חברת ואמוס.הכרטיסים הוזמנו,אך יש אפשרות לשינוי
-
WAMOS muchachosלא צריך להתרגש. ה- 747 הכי ישן שלהם לא יותר מ-24.5 שנה. המטוס הזה מרוב נסיון כבר טס לבד.
-
אז לא הבנתי למה אתה לא משנה -
אז לא הבנתי למה אתה לא משנהכעת אין אפשרות לשינוי,שאלתי על חברת וואמוס מתוך סקרנות וגם אם אני אטוס איתו אני אדע מה מצפה לי,אשמח לעוד תגובות לגבי ואמוס.
-
כיוון שכבר לא ניתן לשנותאני מציע שתטוס, תטייל תהנה תחזור
ואז תספר לנו חוויות ורשמים גם מחברת התעופה