ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סצואן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    7
    1528
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • בר91
      בר91 נערך לאחרונה על ידי

שלום אשמח לשמוע מאנשים ובעלי ניסיון שהיו בסצואן מה המסלול הטוב ביותר לטיול : התחלה בצנגדו ואז המקומות הבאים הפארק הלאומי ג'יודזאיגואו וחואנגחונג, טאגונג, אמיי שאן , לשאן. מישהו/י יכולים לעזור בתכנון המסלול? מאיפה להתחיל ואיפה לסיים. תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ניתאי א
        ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

סצואן

היי,

אשתמש בלשון זכר,

הרבה תלוי מה התכנון שלך בסין. 

האם אתה נוחת בצ'נגדו?

האם זה רק סצ'ואן? האם אתה ממשיך ליונאן?

כי המקומות שרשמת הם באיזורים שונים של סצ'ואן.

ג'יודזאיגואו וחואנגחונג נמצאים צפונית לצ'נגדו, נסיעה של 8 שעות לכל כיוון.אולי יהיה לך יותר כדאי לטוס כבר לשם ולא לנחות בצ'נגדו.

אמיי שאן , לשאן נמצאים כשעה דרומית לצ'נגדו.

טאגונג נמצאת בדרך הבק דור שמחברת את סצ'ואן עם יונאן. יש עוד מקומות מדהימים על הדרך הזו, אבל להגיע עד לשם ולא להמשיך ליונאן אז נראה לי חבל.

הכי פשוט זה לפתוח את המפה, לראות איפה נמצא כל מקום. להחליט לאן פנייך מועדות אחרי סצ'ואן ולהחליט.

• בר91
          בר91 נערך לאחרונה על ידי

סצואן

היי ניתאי

אנחנו מגיעים ברכבת משיאן לצנגדו ונבלה שם יומיים ראשונים. לאחר מכן מתלבטים מה המסלול הנוח ביותר לעשות את היעדים שציינתי(אנחנו יודעים היכן נמצא כל אחד ואחד מהמקומות אך לא יודעים מה הדרך הטובה ביותר להקיף אותם).

לאחר סצואן אנו מתכננים להגיע לגווילין והסביבה... ליונאן לא ישאר די זמן ככל הנראה.

• ניתאי א

סצואן

סבבה, כמה ימים יש לכם בסצ'ואן בכללי? בגדול מכיוון שאתם ממשיכים לגווילין מצנגדו אז הסדר הוא לא חשוב. אין אפשרות נוחה לעבור מאיזור לאיזור מבלי לעבור בצנגדו. ניתן לעשות זאת אך תצטרכו הרבה זמן, סבלנות ואם אתם לא מדברים סינית אז תזדקקו ליכולת פנטומימה טובה.

לשני הפארקים אני מאמין ש4 ימים זה יקח לכם. יומיים על נסיעות הלוך חזור, ויום בכל פארק. אם יש לכם זמן אני הייתי ממליץ לכם לנסוע לסונגפאן שנמצאת לא הרחק מהפארקים ולעשות את הטיול סוסים. טיול של כמה ימים.

לא הייתי ממליץ לכם לנסוע עד טאגונג. אין שם תחבורה ציבורית מסודרת. איימי שאן ולשאן אפשר לעשות ביחד ולא חייבים לחזור אחרי כל אחד לצ'נגדו. אחרי לשאן שזה טיול של חצי יום אפשר להמשיך לאיימי שאן ולישון שם בהר. ולמחרת להמשיך לפסגה, זהירות מהקופים שבדרך ולחזור לצנגדו. ומכאן לקחת רכבת לגווילין. אפשרות נוספת היא לבדוק היכן הרכבת מצנגדו לגווילין עוברת ולנסות להגיע מלשאן לאחת הערים שהרכבת עוברת ובכך לחסוך את החזרה לצנגדו. אבל זה יצריך ממכם להסחב עם התיקים.

אם יש לכם זמן ורצון, תוכלו לארגן הסעה במקום לינה שלכם בצנגדו לפארק 4 האחיות שנמצא לא רחוק מצנגדו.

• ענתנת
              ענתנת נערך לאחרונה על ידי

סצואן

הי ניתאי

מה יש בפארק ארבע האחיות?

• ניתאי א

סצואן

אני אישית לא הגעתי לשם, אבל מחברים שטיילו שם שמעתי חוויות מדהימות. אני זוכר שבהוסטל שהייתי בו בצנגדו היו מודעות שניתן לארגן לשם וואן. הפארק נמצא ליד כפר בשם Rilong. יש גם אוטובוס שמגיע לשם אבל לוקח לו המון זמן. רציתי לצרף קישור לאתר שמסביר על המקום אבל אין אפשרות להכניס קישור כשעונים מהנייד. יש כאן באתר הסברים על המקום.

• ענתנת
                  ענתנת נערך לאחרונה על ידי

סצואן

תודה!

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון