לינה בדרך למפלי הניאגרה
-
שלום, נשמח לעזרתכם.
נוסעים לטיול למזרח ארהב שכולל ניו יורק, מפלים וושינגטון ואורלנדו.
ביום האחרון בניו יורק מתכננים לעצור בוואטלט בניו זרסי ולנסוע לכיוון המפלים.
מאחר וקרוב לוודאי ונצא רק אחהצ מחפשים מקום לינה בדרך למפלים...
נשמח להמלצות.
-
לינה בדרך למפלי הניאגרהלא כתבת אם יש לכם דרישות מיוחדות בקשר לחדר. למשל, האם אתם זוג או עם ילדים? האם אתם תצטרכו חדר אחד (אולי עם מיטה נוספת) או שניים?
אם אתם זוג בלבד ואין לכם דרישות מיוחדות, הייתי מתחיל לנסוע על הכביש הראשי (I-87) צפונה לכוון אולבני, ושם עובר ל- I-90 לכוון מערב. כאשר השעה מתחילה להיות מאוחרת, מחפש ירידה מהכביש המהיר שיש לידה מלונות ומנסה את מזלי באחד מהם (ואחר כך בשני, בשלישי וכו'). לא הייתי מזמין מלון מראש. כמו כן, יתכן ותוכלו למצוא בתחנת דלק ליד הכבישים המהירים או ב- state information center (ני זוכר אחד כזה על I-87, אבל לא זוכר בדיוק איפה) חוברת קופונים למלונות שתוכלו להשתמש בה במלונות הנמצאים בירידות מהכבישים המהירים, ותבחרו באחד מהמלונות הללו.
-
לינה בדרך למפלי הניאגרההי, אנחנו משפחה עם שלושה ילדים
קצת ״ מפחדים״ להיות ספונטניים ולא לדאוג לסידורי לינה מראש.
תודה
-
לינה בדרך למפלי הניאגרהגם אני מעדיף לסגור מראש ולא להתחיל לחפש מקום עם שלושה ילדים ברכב ( זה קרה לנו באורלנדו והיתה חוויה לא נעימה). אנחנו יצאנו מגרזי גרדנס וישנו באיתקה ( אמנם בילינו שם שלושה לילות) אבל בעקרון זה די באמצע הדרך. מלון country inn & suites by carlson ithaca ny לא מהזולים באיזור אבל היה מצויין. חדר עם שתי מיטות קווין וסלון קטן עם ספה נפתחת. עופר