לאס וגאס
-
שבת שלום
אנחנו זוג עם 3 ילדים בגילאי 17 15 ו11
מגיעים לוגאס ב10.8 ל3 לילות
מתלבטים בין בתי המלון
פאריס,מיראג׳,mgm, הוליווד פלאנט
תחשוב לנו מקום מרכזי ושיכלול ארוחת בקר
שניתנת רק בפאריס ובהוליווד פלנט
אשמח לקבל המלצות והנחיות
שבת שלום
-
לאס וגאסאם בפריז ארוחת הבוקר כלולה במחיר והוא סביר, לכו עליו. ממוקם ממש באמצע הסטריפ. אין מרכזי יותר (נמצא מול בלג'יו, ליד באלי'ס, מול סיזר'ס ופלמינגו).
שמעתי שארוחת הבוקר הכלולה במחיר המבצע היא די בסיסית.
-
לאס וגאסכל בתי המלון הנ"ל טובים מאד.
כולם במיקום טוב או טוב מאד.
פאריס המרכזי ביותר.
-
לאס וגאסתודה רבה
מבחינת איכות החדר
פאריס לא ישן קצת?
-
לאס וגאסיש תהליך של שיפוץ החדרים בפריז (שם לנתי לאחרונה, בחדר שעדיין לא שופץ), הבנתי שב-MGM (לא לנתי בו, רק מקריאה בפורום) החדרים יותר גדולים והמלון טוב מאוד, נמצא יותר לכיוון דרום, אבל ממילא הולכים הרבה בסטריפ אז בכלל לא בעיה. אולי הילדים יהנו יותר ב-MGM כי הוא קרוב לחנויות קוקה קולה, M&M, מלון ניו יורק - ניו יורק (עם רכבת ההרים) וכו'.
-
לאס וגאסלנת לאחרונה והיה בסדר?
החדרים הלא משופצים ?
ארוחת הבקר?
-
לאס וגאסאני כרגע נמצאת בוגאס..אומנם כל משפחתי מתגוררת..פה..אבל אני לוקחת לי מלון..מעולה עם מטבח..וסלון..המחירים הם לסוויטה..מלון טוסקני סוויט בפלמינגו..מעולה....גם הבריכה מדהימה..נמצא ממש במרכז ..מאחורי מלון באלייס. יש כל מה שנחוץ עם ילדים..לא תתאכזבו..ואני ממליצה מתוך ניסיון בלאס וגאס.
-
לאס וגאסתודה
רק לא הבנתי את שם המלון
-
לאס וגאסTUSCANY. לזה התכוונה לאה
יש כאלה כמה וכמה דומים:
DESERT ROSE
PLATINUM HOTEL
HILTON GRAND VACATIONS
JOCKEY CLUB
וכו' וכו'
-
לינה בלאס וגאסראינו שיש מחיר טוב לטראמפ טאואר בלאס וגאס , אבל אמרו לנו שהוא לא במרכז
האם זה שווה לקחת אותו ? זה 5 כוכבים כמעט במחיר של 4 כוכבים
אני מבין שבכל מקרה בסטריפ צריך להיות עם מכונית .
זה או זה או מלון פאריס
-
לינה בלאס וגאסמלון טראמפ מעולה שבמעולים.
אכן אינו מרכזי.
בסטריפ לא חייבים רכב ,טוב שיש אבל בהחלט אפשר להסתדר בלי.
-
לינה בלאס וגאסאישית לא שהיתי בטראמפ. אבל כל הגולשים שכן לנו בו ממליצים עליו בחום. אין בו קזינו, לדעתי טוב לילדים. בפריז החדרים קטנים. אם יש רכב, אין בעיה. טראמפ נמצא קרוב ל-FASHION MALL, מאוד יפה שם.
אפשר גם להגיע ברגל ל-TREASURE ISLAND ושם לעלות על הרכבת החינמית עד למלון MIRAGE. משם אפשר להמשיך לסיזר'ס וכן הלאה לבלג'יו. בבלג'יו יש עוד רכבת חינמית עד לסיטי סנטר/אריה ומונטקרלו. משם ממשיכים למלון ניו יורק - ניו יורק וממולו במלון EXCALIBUR יש הרכבת החינמית השלישית למלונות LUXOR ו-MANDALAY BAY.
-
לינה בלאס וגאסתודה רבה
אכן נראה שאתה שולט בלאס וגאס ,
אז עם התמחות כזו עוד שאלה , איזה הופעות כדאי ללכת עם ילדים ,בני נער , ואיפה הכי כדאי לקנות כרטיסים ?
-
אטרקציות ומופעים בלאס וגאסהגולשים ממליצים בעיקר על המופעים של סירק דה סולייל, בעיקר "O" או "K".
יש הרבה אטרקציות לידלים, תתרשם באתר זה.
כרטיסים למופעים באותו היום אפשר לרכוש בדוכנים של TIX4TONIGHT שיש כאלה רבים בכל מקום בסטריפ.
כרטיסים למופעים של סירק דה סולייל, מומלץ לעשות כרטיס מהמר באחד מבתי הקזינו של רשת MGM (יש איזה 10 כאלה), ללא כל התחייבות, אולי תקבל קופוני הנחה למופעים השונים (הסירק מופיע בבתי המלון של הרשת הזאת). יש גם קופוני הנחה במגזינים שמניחים בחדרי המלונות.
לאס וגאס שולטת בי, אני לא שולט בה

-
לינה בלאס וגאסגם אני לא שהיתי בטראמפ אבל קח בחשבון שזה מלון של הביוקר ואם אתם עם ילדים שפתאום רוצים לאכול או סתם קפה בשבילכם הבנתי שהמחירים שם בהתאם.
ממליץ לך לבדוק לגבי מלון mirage תפסתי אותו בדיל לא רע לתחילת אוגוסט.
בהמשך למופעים שראובן ציין קבלתי גם המלצות חמות על המופע le reve.
עופר
-
לינה בלאס וגאסמבחינת הופעות - הבנים שלי (13 ו16) אמרו ש La Reve היה בסדר (אני ובעלי נהננו מאוד), והפגינו חוסר עניין בכל הופעה בסגנון של סירק דה סוליי.
מה שאני ממליצה בחום זה לבדוק אילו הופעות יש בתקופה שלכם ולהתייעץ לפחות עם שני הגדולים. הגדול שלי ראה ככה פתאום שיש הופעה של פיתום שהוא מכיר מיוטיוב ומבחינתו ההופעה הזאת היתה אחת השיאים.
-
לינה בלאס וגאסאיפה בודקים לגבי ההופעות?
-
לינה בלאס וגאסלמשל פה
-
לאס וגאסתעזבו את השיקול של ארוחת בוקר שכלולה במחיר החדר.
יש כל כך הרבה אופציות מעולות לאכול ארוחת בוקר בלאס וגאס שזה לא צריך להיות שיקול.
כמעט בכל מלון יש בופה מעולה, במחירים סבירים, ואוכלים שם כל כך הרבה שאחר כך לא רעבים עד הערב.
-
לאס וגאסהי,
לגבי מופעים עם בני נוער - ממליצה אם לבדוק איזה מופע מוזיקה דווקא.
אנחנו היינו במופע O של סירק דה סוליי והבנות נוער שלנו ממש לא התלהבו...
פוריה