ג'יוג'איגואו וחואנגלונג
-
אהלן

אנחנו נוחתות בשדה בג'יוג'איגואו באוגוסט ומתכננות להיות בג'יוג'אי יומיים, חצי יום בחואנג לונג, ומשם להמשיך לצ'נגדו. איך הכי הגיוני לחלק את המעברים, והאם אפשר לישון באותו מקום בכל הימים (ושההגעה לפארקים עדיין תהיה נוחה...)? המלצה על מקומות לינה ספציפים תתקבל בברכה

תודה מראש!
-
ג'יוג'איגואו וחואנגלונגאהלן... גם אני אהיה באוגוסט בפארק. רציתי לדעת מאיפה לקחת את הטיסה וכמה עלתה? תודה!
-
ג'יוג'איגואו וחואנגלונגאהלן
משיאן, עלה באיזור ה-500 ש"ח. -
ג'יוג'איגואו וחואנגלונגנראה לי הכי הגיוני - ג'יוג'איגואו - חואנלונג - חזרה לג'יוג'איגואו - צ'נגדו.
יש אוטובוס ישיר מג'יוג'איגואו לצ'נגדו, אבל לא חושב שיש לו תחנה ליד חואנגלונג.
נראה לי שאין אכסניות בקרבת חואנגלונג, צריך לבדוק.
כלומר הביקור בחואנגלונג בעצם גוזל יום שלם.
(אגב, איך שאתן חוזרות לג'יוג'איגואו תקנו כרטיס לאוטובוס שנוסע למחרת לצ'נגדו, אל תחכו לבוקר שלא תפספסו עוד יום.
-
ג'יוג'איגואו וחואנגלונגתודה! אז בעצם - נוחתים - יומיים בג'יוג'אי- בבוקר השלישי נוסעים לחואנג לונג לחצי יום- חוזרים לג'יוג'אי ויום אחרי זה נוסעים לצ'נגדו?
-
ג'יוג'איגואו וחואנגלונגהתוכנית שלי (עתידית, אני אגיע עוד אחריכן) היא להמשיך מחואנלונג לסונגפאן ולא לחזור לג'וג'איגו. למחרת אוטובוס מסונגפאן לצ'נגדו.
לחזור לג'וג'איגו יקח כשעתיים יותר מאשר להגיע לסונגפאן (זה ממוצע מסיפורים שונים שקראתי..) ואלה שעתיים יותר שתבלו בדרך לצ'נגדו למחרת, שעוברת ליד או ממש דרך סונגפאן.
ההגעה מחואנלונג לסונגפאן לא לגמרי טריוויאלית. באוטובוס שתיקחו בבוקר מג'וג'איגו ישאלו אם אתן חוזרות. תגידו שאתן חוזרות רק עד לעיר שליד שדה התעופה (שכחתי את שמה, תבדקו). יורידו אתכן בדרך באיזו צומת ומשם צריך לקחת מונית לסונגפאן.
אם לא יבוא לכאן אף אחד בעל ניסיון לתת לכן את מלוא הפרטים המדויקים אז לכו תחרשו בפורום של טריפ אדוויזר. יש שם הרבה מידע על האופציה הזו.
-
ג'יוג'איגואו וחואנגלונגכן.