Lee Vining vs. Mammoth Lakes
-
מתלבטים איפה לישון בדרך מעמק יוסמיטי דרומה - לי וינינג או ממות' לייקס?
יש לנו יומיים בעמק עצמו (יום אחד של הגעה - חצי יום ויום מלא למחרת). ביום השלישי מתכננים לצאת לכיוון Tioga pass וכבר להמשיך למקום הלינה הבא.
מה אתם אומרים? איפה יש יותר מה לראות?
נוסעים באוקטובר, סקי לא רלוונטי...
תודה מראש!
-
Lee Vining vs. Mammoth Lakesלדעתי הלא משוחדת, Mammoth lakes. היינו שם ומדובר במקום קסום עם נוף להרים, וטרקים קצרים שאפשר לעשות באגמים הגדולים מסביב במרחק של 20-30 דקות נסיעה.
אנחנו לפני הנסיעה למעבר טיוגה קמנו ב-7 בבוקר, ויצאנו לטיול של 3 שעות באגמים מסביב, ומשם המשכנו ליוסמטי. החלטה שאני מברך עליה היום.
-
Lee Vining vs. Mammoth Lakesמצטרפת להמלצה על ממות' לייקס, היינו ביולי וההרגשה היתה כמו בעיירה אלפינית בקיץ. יש מרכז מסחרי קטן עם כמה חנויות ומאפיה שהיא סניף של המאפיה הידועה מבישופ ששמה פרח כרגע מראשי ועוד רחוב שבעיקרו מסעדות.
ואני מצרפת גם תמונה שלנו, אנחנו בבוקר גם עשינו סיבוב ביקור באגמים אבל בלי הליכה רצינית ועדיין היה מקסים.
דנה
-
Lee Vining vs. Mammoth LakesMammoth Lakes it is.
תודה רבה לשניכם!
-
Lee Vining vs. Mammoth Lakesהאם בישופ יכולה להיות אלטרנטיבה למרות לייק?
-
יעריאתם מגיעים מכיוון יוסמיטי ?
בעיני זאת אלטרנטיבה אבל היא לא טובה כמו בממתות' לייקס. אולי מתאים למי שממשיך לוגאס ומתכוון לעבור דרך עמק המוות.
-
Lee Vining vs. Mammoth Lakesבעיקרון, בממות' לייקס נפלא לטייל באביב ובתחילת הקיץ. הסיירה נבאדה מהממים ביופים בעונה הזו. לעומת זאת, בספטמבר-אוקטובר, לטעמי כבר יבש ופחות יפה. אני מהמרת שהתמונה היפהפייה של שי לא צולמה באוקטובר וגם לא בספטמבר? אני מניחה שבמאי-יוני?
בכל מקרה, כדי ממש לטייל שם צריך להקדיש לעניין במינימום חצי יום. אם זו פעם ראשונה באיזור, בהחלט יתכן שעדיף לכם את חצי היום הזה להקדיש ליוסמיטי ורק לעבור בממות' לייקס.
לו אני במקומכם, לא הייתי מחליטה מראש אלא נוסעת ורואה עד איפה מגיעים באותו היום. זה יכול להיות לי וינינג, ממות' לייקס, בישופ או כל נקודה אחרת בדרך.
לחלופין, אם חשוב לכם להחליט מראש, היתרון הגדול של ממות' לייקס הוא שיש בה חנויות וסופרמרקטים. לי וינינג זו עיירונת של רחוב אחד עם תחנת דלק וכמה מסעדות בשביל התיירים.
-
יעריראובן וענת, אנחנו עושים 2 לילות ביוסמיטי ומשם לכיוון וגאס, צריך לילה בדרך, ממות לייקס יוצא מאוד יקר בתאריכים שלי, בישופ יהיה בסדר מבחינת המרחק והכיוון?
-
לגבי ממות' לייקסככל הנראה באוקטובר האזור כבר קריר יותר אבל מי שמגיע לשם בקיץ ממליץ לוודא שיש בחדר מזגן , העיירה פעילה יותר לסקי בחורף ולכן בחלק מהמקומות אין מזגן וביולי זה היה סיוט.
עופר
-
יעריכן, אין בעיה להגיע לבישופ. רק תחשבו זמנים ותזכרו שכדאי להשאיר מספיק זמן גם לטייל בטיוגה פאס. המקום מקסים ושווה לעצור הרבה בדרך לתצפיות ומסלולים שונים. משם לבישופ זה סדר גודל של שעה נסיעה, כך שלא צריכה להיות בעיה. קחו בחשבון את שעת השקיעה המוקדמת יחסית.
עורכת כדי להוסיף שזו לא הדרך הקצרה ביותר לוגאס, אבל לדעתי שווה דווקא כן לעבור בעמק המוות בעונה הזו. זה לא מאריך בהרבה ואלו נופים מיוחדים מאד. הביקור במרכז המבקרים + שתי נקודות תצפית לא יוסיף לכם יותר מדי זמן וכן יוסיף עניין לדרך.
-
יעריענת צודקת, התמונה מיוני, בהמשך הקיץ זה יותר צחיח.
מסכים לגבי DEATH VALLEY, נופים ייחודיים. ובנסיעה שלנו נסענו עשרות קילומטרים בלי רכב בסביבה.
-
Lee Vining vs. Mammoth Lakesבכל מקרה מומלץ להגיע למונו לייק (ליד לי ויינינג) כדי לראות שקיעה, השקיעות שם נוטות להיות יפות וצבעוניות ביותר. אפשר אח״כ להמשיך חצי שעה לממות׳ לייקס.