הפעלת מכשירי חשמל 220V
-
האם יש שנאי או משהו דומה בכדי להפעיל מכשירי חשמל הפועלים על 220V בארה"ב?
לצורך הפעלת פן קומקום וכדו...
-
הפעלת מכשירי חשמל 220Vפן עולה שם כמה דולרים בסופרמקטים כגון: וולמארט או בחנויות של ROSS DRESS FOR LESS.
לגבי קומקום, גם לא יקר ובנוסף לכך יש כמעט בכל מלון (אולי בלאס וגאס לא) מכונת קפה בה אפשר גם לחמם מים.
הקוקמום מהארץ יעבוד מאוד מאוד לאט.
גם התקעים של המכשירים שלנו לא מתאימים לשקעים שם, צריך מתאם שעולה כמה ש"חים בחנויות החשמל אצלנו.
-
הפעלת מכשירי חשמל 220Vכעקרון מכשירי חשמל 220V לא יעבדו או לא יעבדו טוב בארה"ב.
אם מדובר על מטענים - לרוב מטענים מודרניים הם 110-220 כלומר יעבדו גם בארה"ב אם מתאים פשוט שעולה בערך דולר
אם מדובר על מטען שהוא 220V בלבד - צריך לבדוק מה זה ולשקול אפשרויות
מכשירים עם גוף חימום כמו קומקום או מייבש שיער לרוב יהיהו 220V בלבד. הפתרון הפשוט עבורם כמו שכתב ראובן זה לקנות מכשיר פשוט יחסית בארה"ב. הדברים האלה עולים 10-20 דולר (לפשוטים, ברור שיש יקרים יותר) ויעשו את העבודה בדרך כלל.
יש פתרונות של ממירי מתח, אבל ככל שההספק הנדרש עולה עלות הממיר עולה, ולמכשירים כמו קומום עלות הממיר יכולה להגיע למאות דולרים!
אם מדובר על מכשיר אחר - צריך לבדוק כל מקרה לגופו
-
שנאי להפעלת צרכני חשמל גדולים שוקל ועולה המוןתאורטית אפשרי אבל לא מעשי לתייר.
-
הפעלת מכשירי חשמל 220Vמיבש שער וקומקום חשמלי בוולמארט:
-
הפעלת מכשירי חשמל 220Vאני משתמש בשנאי מ-110V ל-220V עם רגליים אמריקאיות ושקעים לרגליים ישראליות, שקניתי ב-5 ש"ח ב-eBay מאיזה ספק סיני, אבל אינני משתמש בו למכשירים כמו אלה שציינת אלא רק לחיבור למטען סוללות למצלמה, שלצערי גיליתי שהוא רק עובד עם 220V.
-
מתאם שקע הוא לא שנאי!יש מכשירים שתומכים במתח של 110-220. מכשירים כאלה אפשר להפעיל גם בישראל וגם בארה"ב. אבל לרוב אלו מכשירים בהספק נמוך כמו מטענים לטלפונים. כדי להפעיל את אלה מספיק מתאם שקע פשוט (שהוא לא שנאי!).
אבל - רוב המכשירים בהספק גבוה (כמו מייבש שיער או קומקום) לא תומכים במתח 110 וגם 220. מכשירים כאלה מצריכים שנאי מתח חשמלי וזה כבר סיפור יקר בהספקים גבוהים. לתשומת לב והרבה זהירות!
כמו שכתבו - בכל מלון או מוטל יש מייבש שיער פשוט ומתקן פרקולטור לחימום מים. זה סטנדרט.
-
מה שיש לי הוא ממש שנאיראה תמונות
-
מה שיש לי הוא ממש שנאירק חשוב לשים לב: השנאי שאתה מראה פה מוגבל ל 50W כאשר בפועל לשנאים באיכות כזו לא הייתי מחבר יותר מ 30W כדי שלא תהיה שריפה.
מייבש שיער טיפוסי צורך 1000W וקומקום חשמלי כ 1500W. זה לא אותם סדרי גודל.
-
מה שיש לי הוא ממש שנאיעמיחי-----אחרי מה שכתבת בדקתי את המייבש שער שלי וכתוב עליו 2000W
וגם את המחשב הנייד שלי וכתוב עליו 90W. לכן השנאיון הזה לא מתאים אפילו למחשב נייד.
-
מה שיש לי הוא ממש שנאיאתם צודקים וגם אני לא טענתי שניתן לחבר אליו צרכני חשמל רציניים. לי הוא משמש כפתרון זמני לאחר שגיליתי שמטען הסוללות החדש (!) למצלמה שלי אינו מתאים ל-110v.
-
מה שיש לי הוא ממש שנאיצביקה------99% מהמטענים למצלמות, לטלפונים, למחשבים ניידים ולגדג'טים אחרים הם 110-230V. אתה כנראה ב-1% שזה לא כך.
-
מה שיש לי הוא ממש שנאיהמצחיק הוא שקניתי את המטען בהום סנטר, לפני מספר חודשים ולא העלתי על דעתי שהוא טוב רק ל-220v. גיליתי זאת רק לקראת הנסיעה.
-
מה שיש לי הוא ממש שנאיזה מאוד מוזר, אני קצת מכיר את הנושא, וזה בדיוק אותה טכנולוגיה ואותם הרכיבים. אני כמעט בטוח שיעבוד גם ב 110V , אבל כמובן אל תעשה נסיונות. אם היה להפך אז עוד היו יכולים לחסוך על רכיבים 2-3c.