ממסי לאומי קארד?
-
ממסי לאומי קארד?את כל המלונות הזמנתי הרבה מאוד זמן מראש.
בכולם לקחתי את ההנחה של AAA, למרות שלא היה לי כרטיס.
ידעתי בוודאות שאני אוציא כרטיס שכזה לקראת הנסיעה, ואוכל להראות אותו ב צ'ק אין במידה ואתבקש לעשות זאת. -
תוספת קטנהבנוסף לנאמר על קבלת מפות בחינם (מחיר ממוצע למפה 25) ועל ההנחה במוטלים (10%) שמצטבר לסכום לא מבוטל בטיול ארוך (ואכן מנסיון שושי צודקת ואפשר להזמין תחת קטגוריית AAA, טרם השגת הכרטיס, ולהציג בתשלום), ההנחה המשמעותית ביותר היא בהזמנת הרכב, כפי שכבר ציינתי בעבר בפורום - מגיעים אליהם אחרי ש"ב עם הצעת מחיר, ומקבלים זולה ממנה. -
אגבAAA זה לא רק הנחות !
זה גם אפשרות לקבל מפות בסניפים שלהם וכו' !
ועל מה ההתלבטויות הרבות ? זה סה"כ 115 ש"ח ומקבלים באותו מחיר כבר את הרשיון הבינלאומי. ואם תזמיני את הרכב בממסי, א יפחיתו לך את מחיר ה AAA מההשכרה (לפחות ככה עשו לי ) -
כמו שכתבו לך, את המלונות אפשר להזמין מראשעם הנחת AAA, גם אם אין עדיין את הכרטיס. כשמגיעים לצ'ק אין למלון מתבקשים להראות את הכרטיס, ואם אין - משלמים מחיר רגיל.
מעבר לזה, כרטיס AAA מעניק גם הנחות בכניסות לכל מיני אטרקציות (פרקי שעשועים, מוזיאונים, גני חיות וכו'). כך שהוא מחזיר את עצמו מאד בקלות. -
מה עלות הוצאת רשיון בינל בדואר? -
ממסי לאומי קארד?זה פשוט לא נכון, שושי. המנוי הוא לממס"י, מה שמקנה זכות לשירותי AAA. לא מדובר במינוי ל- AAA עצמו, מה שמחיב להיות תושבי ארה"ב. מבחינה פרקטית עבור תירים ישראלים, אין הרבה מאד הבדל בין השניים. -
dhzמקבלת,אבל מצד שני זה גם לא מנוי לממסי,אתה רק מקבל כרטיסי הנחות לארופה וארה"ב -
dhzלמיטב ידיעתי מדובר במנוי מלא לשירותי התירות של ממס"י. שירותי הדרך של ממס"י (כולל גרירה) בארץ לא כלולים במינוי הזה, אבל שאר שירותי התירות כן, למיטב ידיעתי.