עמלת משיכה בבודפשט
-
היי,
רציתי לברר משהו קטן בנוגע לעמלת משיכה בבודפשט.
ביצענו משיכה של 60,000HUF באמצעות כספומט בבנק.
על פי החישוב של שער הפורינט זה נראה שמדובר במשהו כמו 211$ לפי שער של 284 פורינט לדולר.
בפועל בפירוט האשראי, ללא קשר לעמלה של 3.9% על ההמרה מדולר לש"ח נראה כי מופיע סכום של 235$.
אשמח לדעת ממי שמכיר מדוע יש פער בין 211$ ל-235$ בעת המשיכה.
תודה
-
עמלת משיכה בבודפשטאת התשובה האמיתית תוכל לקבל רק בחברת האשראי שלך. בפורום הזה תקבל רק ניחושים. אם תכנס לחשבון שלך באתר האינטרנט של חברת האשראי תוכל לראות את פירוט החיוב והעמלות לרבות שערי החליפין
-
עמלת משיכה בבודפשטונשמח אם תעדכן את הפורום מה קרה
-
עמלת משיכה בבודפשטלא כל כך הבנתי אבל נראה לי שאתה צודק.
-
עמלת משיכה בבודפשטאיך מעורב דולר בעניין?
-
עמלת משיכה בבודפשטאם הבנתי אותך נכון....
גבו ממך עמלה מאוד גבוהה?
זה קורה בכספומטים מסוימים ללא פיקוח.
כאלה שצמודים לפיצוציות למשל..
קרה גם לנו
-
עמלת משיכה בבודפשטכתב שהכספומט היה בבנק
-
עמלת משיכה בבודפשטרק כדי לעשות סדר מדובר בכספומט מסודר בתוך בנק.
כפי שציינתי לא מדובר בעמלה שקשורה לחברת האשראי שלי - את ה3.9% ראיתי בפירוט האשראי באופן נפרד.
הבנתי שיש קטע בבודפשט עם ההמרה. חיפשתי בגוגל קצת על cash withdrawal in budapest ומסתבר שזה משהו מוכר. מדובר על המרה מוגזמת אם בוחרים באופציה הזו בכספומטים
-
עמלת משיכה בבודפשטאני חושב שאני מתחיל להבין.
כתבתי על זה טיפ לאחר ביקור בפולין.
אם הייתה לך אופציה בזמן המשיכה מהכספומט לחיוב חשבונך בפורינט או בדולר, ובחרת בדולר, אז מחייבים אתך בדולר לפי שער גבוה שמוסתר ממך במשיכה.
זה שבסופו של דבר מחייבים אותך בחשבון בש"ח זה סיפור אחר והתוצאה היא מכפלת הדולרים שההונגרים "קנו לך" ביוקר, בשער החליפין של השקל.
ואולי אני סתם מקשקש

-
עמלת משיכה בבודפשטזה טריק שמנסים אותו בכל מקום החל מניו יורק ועד אירופה כולל רכישות באינטרנט באמזון ושות'
אסור להסכים לשום עסקה שאינה במטבע המקומי מהסיבה שאז אתה מחויב בהמרה כפולה ויקרה.
לא ידעתי שהפעלול הזה קיים גם במשיכות מכספומט.
-
עמלת משיכה בבודפשט -
עמלת משיכה בבודפשטכן זה בדיוק הסרטון שראיתי. חשוב שאנשים יכירו את זה במיוחד עכשיו שהעונה החמה בשיאה
-
עמלת משיכה בבודפשטלמדתי את זה על בשרי כשהייתי שם באפריל. זרקתי 100 שקלים לחינם.
-
עמלת משיכה בבודפשט -
עמלת משיכה בבודפשטהפוסט עודכן - ראו סעיף חדש בסוף "חיוב או המרה דרך צד ג"