גרופון בארה"ב?
-
אשמח לעצה ממי שרכש קופונים באמצעות אתר "גרופון" האמריקאי: ניסיתי אתמול לרכוש קופונים לקראת הטיול הקרוב בארה"ב, אך כאשר הגעתי לשלב התשלום (בכרטיס אשראי בינ"ל כמובן), הופיע שדה חובה למילוי, "State/Province", הכולל רק את מדינות ארה"ב ומחוזות קנדה. קראתי לא אחת בפורום על שימוש שנעשה באתר גרופון ואני תוהה כיצד זה היה אפשרי, לאור שדה החובה לעיל? תודה מראש לכל מי שיענה!
-
גרופון בארה"ב?פשוט תמלא כתובת אמריקאית בהרשמה לגרופון. אנחנו השתמשנו בכתובת של קרובים אבל לדעתי גם כתובת של מלון תתפוס
-
גרופון בארה"ב?אם יש לך בשדה Country את ישראל וזה עדיין דורש State/Province (שזה אומר שזה באג), תבחר שם את IL (אילינויס) זה הכי קרוב ודומה לקיצור של ישראל ואין בעיה עם הדואר שנשלח לכתובת כזו.
-
גרופון בארה"ב?עם ובלי קשר, לפחות בחלק מחברות האשראי אפשר לבקש להוסיף כתובת אמריקאית בדיוק בשביל מצבים כאלה.
אני הוספתי כתובת של חברים. הם מעולם לא קיבלו דואר כזה, אבל אני יכול להקיש כזאת כתובת בתור billing address כשלא מקבלם את הכתובת הישראלית
-
גרופון בארה"ב?בדיוק גם אני חפרתי בגרופון.יש שם קופונים שווים במיוחד.כל מיני סיורים זה ממש משתלם
-
גרופון בארה"ב?צריך להדפיס את הקופונים?או להראות בנייד?
-
גרופון בארה"ב?אין שום בעיה.
השתמשתי מספר פעמים.
לי באופן אישי יש כתובת אמריקאית משודכת לכרטיס כבר שנים.
בקניה הראשונה, זה נעצר בישראכרט כעסקה חשודה. אחרי האישור שלי, העסקאות הבאות עברו ללא בעיה
-
גרופון בארה"ב?שוב תודה רבה על כל התשובות. לא הבנתי עד הסוף את שיוך הכרטיס לכתובת אמריקאית - זו יכולה להיות סתם כתובת למשל של מלון שנשהה בו? חברות האשראי נענות לבקשה כזו בלי בעיה?
-
גרופון בארה"ב?כן וכן.
לא חובה לעשות זאת.
פשוט תנסה לקנות בגרופון ותראה מה קורה