מקסיקו סיטי.. מסוכן או לא??
-
אני נוסע בע"ה בתחילת ספטמבר למקסיקו עם חברה שלי למשך חודש, אנחנו נוחתים במקסיקו סיטי. רציתי לדעת כמה מסוכן שם לזוג כי אנשים הזהירו אותי מהמקום ובאיזו דרך הכי נח להגיע משם לאיזור הקאריבי (קנקון וכו').
אם יש לכם המלצות למסלול יתקבל בברכה(כולל מדינות נוספות אם אפשר לתפור באיזור). -
מקסיקו סיטי.. מסוכן או לא??אני הייתי במקסיכו סיטי לפני 3 שנים ואני חייבת לומר שאפילו שאני נזהרת להרגיע אותך יותר מידי, אני הרגשתי שם ממש ממש בטוח. כאילו אני בארץ. הכל היה נראה ידידותי ומערבי. הסתובבתי לבד בלילה ולא הרגשתי שאם אני לא מושכת תשומת לב בלבוש מהודר מידי וכדומה אז אין לי סיבה להרגיש פחד. המקומיים לעומת זאת בשכונות העשירות חיים בפחד מתמיד מפני חטיפות ילדים תמורת כופר וכל מיני דברים דומים.
סך הכל מרגיש מאוד כאילו אתה בכל מדינה באירופה - כל זמן שאתה לא בסלאמס שבשולי העיר. -
מקסיקו סיטי.. מסוכן או לא??סבבה..
תגידי, יש לך איזה מסלול שאת יכולה להמליץ לנו לחודש ואם נראה לך שיהיה לנו זמן ואם כדאי לתפור את גואטמלה קצת. (שלא יהיה יותר מדי לחוץ) -
מקסיקו סיטי.. מסוכן או לא??לא יודעת למה אנשים אוהבים להפחיד, ולמה הדביקו למכסיקו סיטי תווית מפחידה בלתי מוצדקת.
כפי שכתבו לכם, אין פה פחד יותר מאשר במקומות אחרים.
בכל מקום, גם בארץ, לא מומלץ להסתובב לבד בשעות מאוחרות, אבל ביום ובשניים, אין חשש.
כדאי לשמור על הציוד, אבל זה לא רק פה.
אנחנו גרים פה ומסתובבים ביום ללא חשש. בלילה- לא לבד, אבל יוצאים.
אפילו הילדים יוצאים לרחוב, לא רחוק, בשעות היום.
אתם יכולים לקחת מוניות רחוב הן זולות ונוחות, וגם לנסוע במטרו.
שוב, עדיף לא לבד ולא מאוחר בלילה.
החטיפות ששמען יצא למרחוק, הן ממוקדות, מופנות לעשירים שיש להם לשלם כופר, ולא למטיילים, שרכושם מועט. לא יחטפו אתכם בשביל המצלמה שלכם...
אז להיזהר- טוב תמיד. אבל לא צריך לפחד ואפשר להיות רגועים.
-
מקסיקו סיטי.. מסוכן או לא??הדרך הטובה ביותר להגיע לקנקון, בפרט אם זמנכם קצר, היא לטוס עם interjet. המון מטיילים טסים איתם ומרוצים מאד.
המחיר הוא כמו אוטובוס, לפעמים פחות ותוך פחות משעתיים אתם .
אפשר להזמין ממכסיקו סיטי מהיום למחר, אבל אז אין אפשרות למצוא את הזול. הכי טוב להזמין כבר עכשיו, דרך האינטרנט.
אם אתם מבינים ספרדית, אין לכם שום בעיה. אם לא- תקחו את המס' מהאתר, תתקשרו ותבקשו נציג דובר אנגלית. הם איטיים וקצת מרגיז לדבר
איתם, אבל יהיה לכם כרטיס לתאריך הרצוי במחיר מצחיק.(כ-100$)
הטיסות הן מטולוקה, שעה ממכסיקו סיטי ויש שאטל של החברה שלוקח אתכם מהמשרד שלהם בשכונת פולנקו לשדה.
מקנקון והאזור, תוכלו להמשיך באוטובוס לגואטמאלה, הר הגעש,הטיטלאן,
לא להתרחק מידי ממכסיקו ולחזור לציאפס- סאן קריסטובל- פאלנקה, שם יש המון מה לעשות ולראות.
זו תוכנית מלאה לחודש, עמוסה, אבל אפשרית.
אם אתם חוזרים ממכסיקו סיטי, כדאי לכם להזמין גם את הטיסה הזאת מראש, זול ובטוח!
בהצלחה! ואם יש לכם שאלות- בשמחה!