Booking and hotels
-
אהלן
לחברה שכבר התנסו באתרים האלו (ואשמח לעוד המלצות אם יש)
בבוקינג רשום על חלק מהמלונות
לא כלול: מס בשיעור של % 15 מהמחיר, מס עירוני בשיעור של % 2 מהמחיר.
זה תוספת שאצטרך לשלם בטוח ?
בהוטלס קום לא רשום הוספות כאלו ואחרות אז אני מניח שאין?
-
booking and hotelsמהנסיון שלי בהוטלס.קום המחיר הסופי המופיע כולל מיסים אלא אם כן צויין אחרת (כמו לדוגמא בוגאס המחירים לא כוללים resort fee שמשולם במלון עצמו).
עופר
-
booking and hotelsבגדול בבוקינג מופיע מחיר ללא מיסים ובהוטל כולל מיסים , בדרך כלל המחירים גם זהים למדי
בבוקינג תוכל לראות בדף המלון בעמודת החדר לבחירה את שיעור המס שיש להוסיף (משתנה ממדינה למדינה ואפילו בין אזורים שונים באותה מדינה בארה"ב)
-
booking and hotelsבלי קשר - בארה"ב אני לא בטוח שכדאי להעזר ב booking דווקא
לבוקינג באופן קונקרטי יש יתרון גדול במלונות קטנים ופרטיים (כמו הפנסיונים באירופה) - קשה להגיע אליהם בדרך אחרת מצד אחד, ובוקינג הוא סוג של אבא שדואג לנו אם יש בעיה מאידך.
ברוב המקרים בארה"ב אנחנו ישנים במלונות של רשת גדולה. לרשתות האלה יש אתרי הזמנות מסודרים, ולרוב גם לרשתות יש אחריות ואמינות. בנוסף הרבה מהרשתות האלה מציעות מחיר מוזל יותר למי שמזמין ישירות דרכם ועושה חבר מועדון (בחינם), וגם לא לא יותר זול אז לא יותר יקר. וכמובן שאם מרכזים הזמנות ברשת אחת ניתן גם לצבור נקודות שעשויות להיות שוות לילה נוסף חינם וכדומה.
-
booking and hotelsאגב תוכניות נאמנות, גם בהוטלס יש תוכנית נאמנות עם לינות חינם. למי שטס גם לארה"ב וגם לאירופה יתכן שיהיה יותר כדאי להנות מזה.
-
booking and hotelsמה זה תוכניות נאמנות?
וכן יחסית בוקינג והוטלס די זהים במחיר .גם כאשר מרוויחים עוד לילה נוסף בהוטלס (שלפעמים יקר יותר במעט )סהכ זה מתקזז ובגדול על 10 לילות זה מסתכם בעלות די דומה (הפרשים קטנים) מבדיקה קטנה שעשיתי
-
booking and hotelsתוכניות הנאמנות הן מועדוני הלקוחות שנותנים הטבות למי שמזמין הרבה.
יש תוכניות כאלו לכל רשת מלונות גדולה, וכמו כן לאתרי הזמנות גדולים (כמו הוטלס, אקספדיה וכו).
כמו שכתבו - בטיול ארוך בארה"ב, אם תיצמד לרשת מסויימת (שים לב - לכל רשת יש מספר גדול של תתי רשתות שמשתפים מועדונים) תוכל לחסוך הרבה.
אבל אם יש טיולים גם לארה"ב וגם למדינות אחרות אז לפעמים כדאי להזמין דרך אתר הזמנות כי אז מקבלים את ההטבות גם אם מזמינים את המלונות השונים ברשתות שונות.
-
booking and hotelsעוד לא קרה לי שהזמנתי בבוקינג ולא לקחו ממני את העמלות.
אם רשום לא כלול 15% קח בחשבון שזה ירד .
אני בכל אופן מעדיפה את הוטלס בגלל הסיכום הסופי אין הפתעות.