פריחת הדובדבן 2017
-
שלום לכולם.האם מחצית מרץ מתאים מבחינת טיול ליפן ופריחת הדובדבן או מחצית מאי.תודה למשיבים
-
פריחת הדובדבן 2017כמובן שאמצע מרץ ואילך.
באמצע מאי, כבר לא תזכו לראות אפילו פרח אחד!
-
פריחת הדובדבן 2017 -
פריחת הדובדבן 2017רוני אני בשלב הראשוני של התכנון של הטיול וברור מתשובתכם שאכוון לאמצע מרץ.לגבי השכרת רכב לפי ההתרשמות שלי אין בעיה לשכור רכב.אני מבין שהשיטה היא להגיע למקום לשכור רכב למצות את האזור ולהחזירו.אין צורך להזמין מישראל מראש האם אני צודק?
-
פריחת הדובדבן 2017ככה אני עשיתי. לא מבטיח שזו השיטה הכי זולה כי ממש לא בדקתי הזמנה מראש. יש גם את עניין הפאס ושילוב קטעי ההשכרה עם הפעלת הפאס. כן, יש לך עוד הרבה עבודת תכנון מהנה.
-
פריחת הדובדבן 2017תודה
-
פריחת הדובדבן 2017אל תהרגו אותי... מתחיל מקיוטו... כרטיסים הוזמנו לתחילת אפריל בשביל הפריחה. מגיע לטוקיו שבוע אחרי זה - יכול להיות ששם כבר יהיה מאוחר אבל אני מאוד מקווה שלפחות בקיוטו נגיע בדיוק בזמן...
אגב - טאקיאמה שם הממוצע מדבר על אזור אמצע אפריל. לכמה זמן אתה מתכוון לטייל?
-
פריחת הדובדבן 2017התכנון הוא לשבועיים גג. ממחצית מרץ
-
פריחת הדובדבן 2017תשמע לדעתי זה מעט מסוכן... הממוצע השנתי בטוקיו וקיוטו לימים של פריחת הדובדבן זה השבוע מהראשון עד לשישי לאפריל דווקא. יש מצב שפשוט תגיעו מוקדם מדי.... על בטוח הייתי מנסה לדחות את הנסיעה לפחות בשבוע אם אפשר...
-
פריחת הדובדבן 2017לצערי זה תלוי באילוצי זמן ועבודה.האשה מנהלת חשבונות אז חלון הזמן מותיר לנו שבועיים .אלא אם כן נדחה את הנסיעה למחצית אפריל וזה אומר פסח.תודה בכל אופן על ההארה