תוכנית לטיול בחוף המזרחי
-
אשמח לשמוע את דעתכם על מסלול שנבנה בעקבות הערות שלכם. אז אנחנו מדברים על טיול בת מצווה ספטמבר-אוקטובר 2017, זוג + 3 (בת 15, בת 12 ובן
. זהו טיול ראשון לארה"ב כאשר ניויורק, אורלנדו ובוסטון הם תחנות חובה.18.09 - יום ראשון, נחיתה בניו יורק אחרי טיסת לילה
19.09 - 23.09 - ניו יורק (20.09 ערב ראש השנה)
24.09 - טיסה לאורלנדו
25-28.09 - פארקים באורלנדו
29.09 - טיסה לבאפלו
30.09 - 9.10 - מפלי ניאגרה, איטקה, אגמים, אגם שמפליין - לכיוון בוסטון
10-12.10 - בוסטון
12.10 - טיסת לילה לישראל
מכאן יוצא שטיול שלכת יש לנו 10 ימים. האם זה לא יותר מדיי? האם לא כדאי לטוס לוושינגטון ומשם לעלות למפלים ולרדת לבוסטון?
או לחלופין, להעריך את השהייה באזור אורלנדו או אפילו לצאת לקרוז?
תודה מראש.
-
תוכנית לטיול בחוף המזרחישלום
ממש לא הרבה!
נכון שאתם בעונת השלכת וזה בונוס יוצא מן הכלל כי צפון מזרח משתדרג בצורה
יוצאת דופן,או במילים אחרות האזור הצפון מזרחי החל מצפון מדינת ניו יורק ,וניו אינגלנד ,מקבלות ערך מוסף!!!
מצד שני אם נעזוב רגע את השלכת ,ובלי שום קשר,יש לאזור הרבה נקודות חן להציע גם ללא הצבעים.
שורה תחתונה -
ברור מניח שיעירו לכם על מעט הימים לאורלנדו, ולכן תוסיפו יום או יומיים לאורלנדו ,ותטוסו לבאפלו לא יאוחר מה-1/10.
הבעתי כאן דעה פרטית משלי ,ומוסיף/מודה שלא הייתי באורלנדו.
מוני
-
תוכנית לטיול בחוף המזרחיאילו פארקים הם "חובה" באורלנדו והאם אתם יותר בעניין רכבות הרים, או חוויית הפארק עצמה?
אם רכבות, שווה לשקול ויתור על אורלנדו, יש מספיק פארקים שמציעים אלטרנטיבה לא רעה באיזור ניו-אינגלנד וניו-יורק.
אם רוצים את החוויה (דיסני/יוניברסל/עולם הים וכו') - אין לכם מספיק ימים באורלנדו, כפי שמוני העיר.
באופן כללי, הייתי בוחר בין המסלול לבוסטון לבין הטיסה לאורלנדו, כאשר לזכות ניו-אינגלנד עומדת השלכת, כפי שנכתב.
אם עדיין מתעקשים על שלוש תחנות החובה, לוותר על הניאגרה וניו-יורק אפסטייט.
-
תוכנית לטיול בחוף המזרחיתודה.
מוני, אם הבנתי אותך נכון, אז להישאר באורלנדו 25-30.9, ז.א. 6 ימים מלאים לפארקים, ב-1.10 לטוס לבאפלו ושם לאחר ביקור במפלים לרדת לכיוון בוסטון, יומיים-שלושה בבוסטון ומשם טיסה חזרה.
האם נשמע הגיוני?
-
תוכנית לטיול בחוף המזרחי25-30 זה לא 6 ימי פארקים. גודש החוויות והעייפות יכריעו אתכם. ההמלצה הינה לקחת יום מנוחה לאחר כל שני ימי פארקים. יום מנוחה יכול להיות גם שופינג, פארק מים, שיט בסירת רחף וכד׳.
אם אתם באמת רוצים 6 ימי פארקים, כדאי להיות באורלנדו לפחות 8 ימים.
-
תוכנית לטיול בחוף המזרחיאולגה שלום
כן, טיסה מאורלנדו ב-1/10 לבאפלו (מותיר לכם 6 ימים מלאים,במקום 4)משפרת את המינון הדורש גם ימי מנוחה לפארקי השעשועים באורלנדו, ואתם לא תהיו הראשונים שנותנים 7 לילות לאורלנדו.
שוב אני מזכיר, שיותר מכך בעניין אורלנדו אין בכוח לעזור,ואם יש לך צורך פתחי הודעה ושרשור נפרדים בעניינה.
ואני עדיין חושב שיש לכם הזדמנות לא לומר סתם - "ירידה לבוסטון" אחרי הניאגרה, אלא להסכים עם עצמכם, שאתם הולכים לקיים מסלול, שיעבור קודם בביקור באגמי האצבעות>>יעלה לאדירונדאק>>יעבור לוורמונט>>ישלב הרים לבנים בניו המפשייר>>וירד דרך חופי מיין הדרומיים לבוסטון.
במידה ומוסכם עליכם אפשר כמובן להציע חלוקה לימים ויעדים לבדיקת היתכנות מצידכם.
מוני
-
תוכנית לטיול בחוף המזרחיציינת 20.09 ערב ראש השנה
נדמה לי או שראש השנה זה 4 באוקטובר ולא 21 בספטמבר?
והאם זה משפיע במשהו על התוכניות?
למשל צורך בקהילה יהודית /ישראלית
-
תוכנית לטיול בחוף המזרחיערב ראש השנה 2.10 אם זה משנה משהו.
-
תוכנית לטיול בחוף המזרחינכון

-
תוכנית לטיול בחוף המזרחיאכן ציינתי 21.09 כי מדובר בשנת 2017.