קונקשן קצר
-
היי
בטיסה חזרה מברצלונה לת"א דרך איסטנבול יש לי 55 דק' קונקשן.
זה נשמע לי מעט מדי, מה קורה במצב שאני לא מספיק? האם ברגע שהם מציעים את הטיסה הזאת, הם גם מתחייבים להצלחת הקונקשן?
-
קונקשן קצרהטיסה עם טורקיש או פגסוס?
פגסוס עושים קונקשן קצרצר ובמקרים רבים מפספסים אותו.
הם רגילים לזה ומעלים מיד לטיסה אחרת.
-
קונקשן קצר2 הטיסות עם טורקיש.
עשיתי בעבר קונקשן עם פגסוס, הקונקשן עצמו היה מהיר אך טיסת ההמשך התעכבה בקרוב ל-7 שעות. לא אטוס איתם יותר.
שכחתי לציין שהטיסות נוחתות וממריאות משדה התעופה Istanbul SAW.
-
קונקשן קצרשדה קטן יחסית. סיכוי טוב לקונקשן
-
קונקשן קצרבכל שדה מוגדר זמן קונקשיין מינימלי (MCT) בין כל צמד טיסות. לחברת התעופה אין אפשרות למכור כרטיסים הכוללים קונקשיין קצר מהזמן המינימלי שהוגדר. אם הוצע לך קונקשיין של 55 דקות אזי שהוא ׳חוקי׳ וריאלית לא אמורה להיות בעיה. בפועל, כפי שהעירו לפניי, סביהה (SAW) הוא השדה הקטן של איסטנבול ומרבית הסיכויים ש-55 דקות יספיקו בהחלט.
מכיוון ששתי הטיסות הן תחת אותו כרטיס הקונקשיין נחשב ׳מוגן׳. כלומר, אם וכאשר תפספס את טיסת ההמשך בגלל עיכוב של הטיסה הראשונה - חברת התעופה תהיה חייבת להביא אותך אל היעד (ת״א) בהקדם האפשרי. עם טורקיש זה אומר בטיסה הבאה מאותו שדה או שישלחו אותך במונית לשדה השני של העיר, אטאטורק (IST), שממנו יש יותר טיסות יומיות לת״א.
-
קונקשן קצרתודה רבה
האם מקובל לפנות לדיילים או לעובדי שדה התעופה עם הנחיתה, על מנת לקבל שירות מזורז בקונקשן?
-
קונקשן קצרמקובל.
-
קונקשן קצררצוי לפנות אליהם עוד במהלך הטיסה, למרות שלרוב הם מספקים את המידע (שער המראה וכו') בעצמם.