רובע Eixample בברצלונה
-
היי
עברתי בפורום וקראתי המלצות למיקום מלונות. ההמלצה החד משמעית היא שדרות הרמבלה ובעיקר כיכר קטאלוניה.
משום מה, שניהם אינם מופיעים כאיזורים באתרי המלונות (אני מחפש באקספדיה). תחת איזה איזור אמצא את המלונות ברמבלה?
מרביתם של המלונות ממוקמים ברובע ה-Eixample שממוקם צפונית לכיכר קטלוניה, האם מדובר באיזור מומלץ?
באופן כללי, אשמח להמלצה על מלון לאדם יחיד בספטמבר כשהדרישות הן חדר נקי ועדיפות לחדיש וכמו כן מיקום טוב בסביבות ה-100$ ללילה. מסקירה מהירה עושה רושם שניתן למצוא מלון 4 כוכבים סביר בתקציב זה.
תודה
-
רובע Eixample בברצלונהEixample יותר UPSCALE אני משערת.
יותר מרוחק מהים.
אולי תנסה את הרובע הגותי
(Gothic Quarter (Catalan: Barri Gòtic
-
רובע Eixample בברצלונהCiutat vella (העיר העתיקה). שימי לב שהאיזור כולל גם את החלק הקרוב לנמל ולכן יש לבדוק מיקום ספציפי של המלון והמרחק שלו מ-פלאסה קטלוניה, שהוא החלק הצפוני של הראמבלה.
-
רובע Eixample בברצלונהמלונות באיזור כיכר קטלוניה כמו שנאמר אפשר למצוא תחת השם "בארי גותיק". פלאסה קטלוניה הינה מקום מאוד מרכזי ,סואן ונגיש לכל כיוון , החל ביציאות לטיולים ברחבי קטלוניה וכלה בבילויים, אוכל וקניות.
רובע איישמפלה כולל בתוכו גם את כנסיית סגרדה פמיליה ובתי גאודי המפורסמים, כמו כן נמצאות ברובע זה שדרות פאסייג' דה גראסייה היוקרתיות המתחברות לכיכר קטלוניה.
בעיקרון גם אם לא תמצא מלון על הרמבלס זה לא אסון כזה גדול, הכל נגיש וזמין בתחבורה ציבורית מעולה של מטרו ואוטובוסים.אני מאמין שלחבר'ה כאן יש המלצה על מלון טוב ברמבלס. חזרתי השבוע מברצלונה ,פעם שניה שלי שם בתוך שנתיים. בפעם הראשונה לנתי עם אשתי במלון Ayre hotel gran via הנמצא דווקא בכיכר אספניה ליד מזרקות הקסם. אהבתי להיות בו בגלל השקט והרוגע של האיזור יותר מאשר במלון שהייתי בו השבוע עם הילדים hotel barcelona house באיזור הרמבלס הקרובות יותר לים דווקא. גם הוא מלון יחסית בסדר.
-
רובע Eixample בברצלונהיש המלצות לעוד מלונות חדשים, נקיים, זולים ובעלי מיקום טוב?
-
רובע Eixample בברצלונהלנו בכזה מלון במיקום נהדר, בסמטאות הצמודות לרמבלה (כיוון הים), קרוב לתחנת מטרו DRASSANES.
פשוט וזול, אך מאד נקי, שמירה/ביטחון, (יש אופציה לארוחת בוקר-לא ניסינו), ביקשנו מראש וקיבלנו חדר משופץ/משודרג. BUDGET אבל חביב.
10-12 דקות הליכה נעימה בשדרת הרמבלה לפלאזה קטלוניה, רק 5 דקות משוק הבוקריה. יש פאב אירי נחמד דקה הליכה.
הזמנו ישירות מול המלון, ודרכם גם הסעות ה/ח לשדה התעופה. זיל הזול, נדמה לי 6 או 8 יורו לאדם לכיוון. החדר עלה לנו כ $55 יורו ל-2 ללילה. יש להם גם חדרי סינגל פצפונים וזולים, למי שממש מחפש לחסוך.
http://en.hotelcanton-bcn.com/
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187497-d634631-Rev iews-Hotel_Canton-Barcelona_Catalonia.html