כרטיסי טיסה דרך האתר של makemytrip
-
שלום לכולם.
קניתי כרטיס טיסה דרך האתר של makemytrip מדלהי ללה ואז שיניתי את תאריך הטיסה באתר. החברה חייבה אותי עבור שתי הטיסות.. אני לא מצליחה ליצור איתם קשר טלפוני והם גם לא עונים להודעות שלי באתר. האם למשהו יש ניסיון עם החברה הזו?
-
כרטיסי טיסה דרך האתר של makemytripשלום לך,
נסי לבטל את אחד הכרטיסים .
או את שניהם, ולהזמין ישירות בחברת התעופה שבחרת.
רוב החברות בהודו מאפשרות ביטול ושינוי תמורת סכום קטן יחסית.
Make my trip. Yatra טובים להשוואת מחירים, כל השנים אני העדפתי הזמנה ישירה בחברת התעופה שבחרתי.
מקווה שתצליחי לבטל ולהבא קודם מ כלים ואז ממזמינים מחדש - זה הנסיון שלי אחרי 10 שנים.
-
כרטיסי טיסה דרך האתר של makemytripהעיניין הוא שבפרטי ההזמנה באתר כתוב שהטיסה הראשונה cancelled אבל בכל זאת הם חייבו את כרטיס האשראי שלי במחיר של שתי הטיסות.. מבאס. אני ניסיתי להתקשר למספרי הטלפון הרשומים באתר ועוד לפני שאני מסיימת לחייג את המספר זה נותן לי הודעה של מספר שגוי. ניסיתי להוסיף 91 לפני מספר הטלפון שרשום.. לא מצליחה להגיע לשום מקום..
-
כרטיסי טיסה דרך האתר של makemytrip -
כרטיסי טיסה דרך האתר של makemytripבקישור שצילה נתנה קודם, תבחרי את ה- Fixed Line המתאים,
מהקידומת 0124 תורידי את ה- 0 אבל קודם תתוסיפי 91 קידומת הודו.
כלומר 91-124-4628747
בכל מקרה, כדאי קודם שתכנסי להזמנה הראשוןנה שלח ותנסי לבטל אותה.
בהצלחה
-
כרטיסי טיסה דרך האתר של makemytripהם בדרך כלל דיי טובים
בכל מקרה למה לא לדבר עם חברת האשראי במקום?
-
כרטיסי טיסה דרך האתר של makemytripלי זה נשמע כמו אחד משני תרחישים...
(1) חיוב ראשון הגיע כשביצעת את הרכישה. כשביקשת לשנות את תאריך הטיסה אז המערכת נדרשה לבצע זיכוי לחיוב הראשון (בחיסור העמלה, אם הייתה) וחיוב חדש. הזיכוי כנראה מתעכב - כדרכם של זיכויים - וכרגע את רואה את שני החיובים בלבד. להערכתי בימים הקרובים תראי גם את הזיכוי.
(2) הכרטיס הראשון היה ללא-החזר (Non-Refundable). באופן מצחיק כרטיס כזה יכול להיות ניתן לביטול. כשביקשת לשנות תאריך אפקטיבית ביקשת לרכוש כרטיס חדש ומכאן שני חיובים. אם התרחיש הזה הוא הנכון, והאמת שאני בספק, הרי שלא יגיע זיכוי כלשהו ולא תהיה אפשרות לבקש החזר על החיוב הראשון.
כמובן שיכול להיות תרחיש אחר... אבל... זה הניחוש שלי ע״פ מעט הפרטים שנתת.
-
כרטיסי טיסה דרך האתר של makemytripלי גם היו בעיות איתם. תפסתי אותם בטלפון, על אף שהם לא היו מאוד מועילים.
נסי להתקשר אליהם כמו שהציעו, ובמקביל לדבר עם חברת האשראי.
-
כרטיסי טיסה דרך האתר של makemytripאם יש לך הוכחה שהכרטיס היה refundable, כלומר ברור שזו תקלה (או רמאות) אז אין בעיה לדעתי לדבר עם חברת האשראי ולעשות הכחשת עיסקה.