ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קוסטה-ריקה בנובמבר

פורום מרכז אמריקה
    3
    3
    897
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • a_dd66
      a_dd66 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מבין שנובמבר הינה סוף עונת הגשמים, ולפי האינטרנט צפויים עפ"י הממוצע מספר ימי גשם.

אשמח לשמוע מיודעי דבר - האם גשם בתקופה זו מפריע משמעותית לטיול? האם הוא נמשך דקות או שעות במהלך היום ? האם כדאי לחפש יעד אחר (אין לי אפשרות לנסוע בדצמבר עד מרץ שהם עדיפים בקוסקה ריקה)

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

קוסטה-ריקה בנובמבר

נובמבר הוא כמו עונת מעבר. מזג אוויר הוא לא מדע מדויק וגם בעונה התיירותית יכול לרדת גשם באזור הזה. ( ואת זה אני אומר מניסיון אישי).

בעיקרון הגשם מתבטא בממטרים חזקים וקצרים בעיקר בשעות אחה"צ והערב, צריך לתפוס מחסה עד יעבור זעם ( מסעדה/בית קפה/מלון ועוד). כמובן שלכל כלל יש יוצאים מהכלל ויתכן שיהיה לך גם יום או ימים שיהיה גשם כל הזמן בלי התבהרות....

אם לא באת לקוסטה ריקה רק בשביל החוף- גשם בד"כ לא יפריע לך לשאר הפעילויות- עדין חם ברוב המקומות ומקסימום קונים שכמייה וממשיכים כרגיל בתוכנית.

הייתי כמה פעמים במרכז אמריקה בעונה הגשומה( לא נובמבר- אלא בחודשים שבד"כ  נחשבים גרועים יותר) ולא ירד המון גשם, הוא אף פעם לא עצר תוכניות, ודווקא הימים עם הגשם השוטף כל היום איכשהוא נזכרים יותר ( אולי כי היו מעטים והאילתור היה מקורי יותר)

נסיעה טובה!

• lecshen
          lecshen נערך לאחרונה על ידי

קוסטה-ריקה בנובמבר

היינו בקוסטה-ריקה שבועיים בתחילת יולי זה.

הנוהל הכמעט קבוע היה גשם בשעות הערב והלילה (לעתים לילה שלם).

הבוקר לרוב היה יפה מאד ובהיר ולקראת הצהריים היה טפטוף קל, שלא הפריע לפעילות.

האם כך קורה תמיד? אין לי מושג...

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון