-
יש לי אפשרות ללטייל ביפן בתקופת השלכת בסביבות אוקטובר ויש גם אפשרות לנסוע בתקופת פריחת הדובדבן.הייתי רוצה לקבל חוות דעת וגם אם יש המלצה על טיול מאורגן שמישהו השתתף.תודה לעונים
-
יפןקודם כל אתחיל מכך שאם יש באפשרותך לטייל עצמאית- עשה זאת. טיול מאורגן לא מומלץ. בדר"כ מטרת הטיולים המאורגנים היא להכניס מקסימום מקומות במינימום זמן, כך שיוצא מצב של ריצה מרתונית אחר המסלול.
דבר שני, בהנחה שהטיול הוא טיול ראשון שלך ביפן, ואתה לא הולך להעמיק ממש בטיול- כלומר לכלול מסלול בהוקאידו או בקיושו (או בשניהם), והמסלול שלך כנראה יהיה הקלאסי (טוקיו-קיוטו-הירושימה+תוספות מסביב), באוקטובר לא תראה שלכת במסלול הזה. אם באפשרותך לנסוע בנובמבר (אמצע נובמבר ליתר דיוק), אז תוכל להגיע לשיא השלכת באזורים הנ"ל.
אני טיילתי בתקופת השלכת ובסוף הקיץ, ככה שאין לי איך להשוות את המראות לאלה בסאקורה. אני חושב ששני התקופות מאוד אטרקטיביות מבחינת המראות ביפן, רק יכול להיות שתקופת הסאקורה תהיה יותר פופולרית בקרב תיירים, בגלל שהיא בעיקר ייחודית ליפן (לא רק כמובן, אבל הרבה יותר ייחודית מהשלכת), אז כדאי להערך בהתאם מבחינת טיסות ומקומות לינה.
-
יפןתודה לתגובתך חומר למחשבה.