ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לאוסטריה- זלצבורג

פורום אירופה
    5
    7
    1928
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Mor_3551884
      Mor_3551884 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו משפחה עם שתי בנות- 9 ו-6, טסים לאוסטריה ל-11 יום, 3 ימים בוינה ו- 8 בזלצבוג, לנים בפלאכו 7 לילות. זהו הטיול המשפחתי השני שלנו לחו"ל, שנה שעברה היינו בהולנד. מצרפת את תכנון המסלול שלנו, יש לי כרגע מספר התלבטויות שאפרט מטה: 
      תכנון 8 ימים לזלצבורג:

1. יום ראשון: יציאה מוינה לזלצבורג דרך עמק הוואכאו והדנובה (מלק ודורנשטיין).
      2. יום שני: מגלשות הרים- abtenau + תצפית חמשת האצבעות באמצעות רכבל דכשטיין קריפנשטיין + אגם הלשטט+ העיירה הלשטט
      3. יום שלישי: מפלי קרימל + מתלבטת בין אחת מארבעת האופציות: סכר קפרון או הר קיצשטיינהורן או הוהה טאוארן או העיר צל אם זה
      4. יום רביעי דרך גרוסגלוקנר + עמק גסטיין+ באד הופגסטיין ומרחצאות אלפנתרמה
      5. יום חמישי: ארמון הלברון+ העיר זלצבורג+ גני מיראבל
      6. יום שישי : מכרה המלח הליין hallein+ אגם המלכים
      7. יום שבת: מערת הקרח וורפן+ מצודת הוהנוורפן (מופע עופות דורסים).
      8. יום ראשון : אגם גוסאו + דרך נופית פוסטאלם- לעיירות סנט גילגן וסנט וולפגנג

א. האם כדאי לנסוע מוינה לפלאכו ישירות באוטוסטראדה ואז להרוויח את אחר הצהרים ואולי להספיק איזה אטרקציה כמו נקיק ליכטנשטיין או שכדאי לנסוע דרך עמק הוואכאו ולעצור במלק ו/או בורנשטיין ? אני חוששת שזה יאריך מאוד את הנסיעה ונגיע מאוד מאוחר לפלאכו.

ב. האם כדאי לוותר על תצפית  האצבעות ולנסוע במקום זה לקרחון קיצשטיינהורן או קרחון דכשטיין אם רמזו? מה עדיף? הבנתי גם שבקיצשטיינהורן לא תמיד יש שלג באוגוסט..

ג. מתלבטת אם כדאי ללכת למערת הקרח בוורפן בשל הקושי בעלייה. (נראה לי שזו התלבטות של הרבה משפחות ...) אם מוותרים האם כדאי לנסוע במקום זה לדכשטיין או לוותר לגמרי ?

ד. ביום השלישי- האם ריאלי לשלב לאחר מפלי קרימל (יש לשם נסיעה ארוכה מפלאכו) את סכר קפרון? אם לא מה ניתן וכדאי לעשות באותו יום ועם מה כדאי לשלב את סכר קפרון? ושאלה אחרונה-  ביום האחרון של אגם גוסאו, סנט גילגן וסנט וולפגנג יש לנו נסיעה חזור לוינה. האם זה ריאלי להספיק באותו היום?

תודה רבה מראש לכל העונים J מור

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שרון75
        שרון75 נערך לאחרונה על ידי

טיול לאוסטריה- זלצבורג

יום שלישי אפשר לצרף לקרימל משהו נוסף ומינורי לא ביקור בקאפרון וכו'

יום חמישי: גני מיראבל שווים מעבר ותו לא. בזאלצבורג אטרקציות יפות קודמות.

יום שישי: צריך להיות יעילים ומדויקים מאוד כדי להספיק

יום ראשון: בסנט וולפגנג לדעתי התצפית אליה מגיעים עם רכבת הקיטור שווה ביקור

לדעתי השילוב של מערת הקרח ותצפית 5 האצבעות הוא מצויין וכדאי לבחור בו

אפשר את גוסאו לשלב באחד מהערבים (אם מוותרים על הרכבל) גם להקיף את האגם זה נחמד מאוד 

• sharoncc
          sharoncc נערך לאחרונה על ידי

טיול לאוסטריה- זלצבורג

היי mor

אני אתייחס להתלבטויותייך לפי הסדר

א.הדרך מוינה לפלכאו היא מאוד ארוכה ורצוי לעשות עצירה באמצע הדרך למתיחת רגליים והתאווררות. מאחר ואת אגם וולפגנג בחרתם ביום חזרה מפלכאו לוינה אני הייתי בוחר לעצור במפלי גולינג כנקודת עצירה לפני פלכאו. כי מניסיון ברגע שתגיעו לצימר אחרי הנסיעה הארוכה אתם לא תצאו ממנו מלבד אולי לארוחת אחרי צהריים.

ב. תצפית 5 האצבעות הינה תצפית נופית מדהימה והיא משתלבת טוב בתוכנית הטיול ביום השני .יתר האתרים שהצעת אינם נמצאים באותו איזור ומצריכים נסיעה לא מבוטלת במיוחד קרחון קיצנהורן כך שלא מומלץ ולא כדאי.

ג. אם מוותרים על מערת הקרח בוורפן והכל תלוי בכושר הגופני של הילדים שלכם ואני לא יכול להמליץ אם כן או לא כי אני לא מכיר אותם אני ממליץ על טיול בנקיק ליכטנשטיין שאינו כלול בתוכנית הטיול שלכם והוא מומלץ מאוד.

ד. עם מפלי קרימל יהיה קשה לשלב אטרקציות כמו הקרחון בקיצנהורן או סכר בקפרון כי אלו יכולים לקחת כחצי יום ויותר. ותלוי גם מה אתם מתכננים לעשות במפלי קרימל האם  רק לראות את המפלים מהחלק התחתון שלהם או ממש לעשות את כל מסלול ההליכה מלמעלה למטה ולעצור במספר תחנות התצפית המשקיפות על המפלים.

ה. את אגם גוסאו הייתי משאיר לטיול אחר. עצירה לביקור בסנקט גיליגן ואגם וולפגנג יכולה להתאים ליום החזרה לוינה.

עם מכרה המלח בהליין אפשר גם לשלב לפני אגם המלכים את מגלשות ההרים בבאד דורנברג שהם אף יותר מהנות מהמגלשות באבטנאו.

טיול נעים

• Mor_3551884

טיול לאוסטריה- זלצבורג

תודה רבה Smile

• הדס_3179238
              הדס_3179238 נערך לאחרונה על ידי

טיול לאוסטריה- זלצבורג

אנחנו כעת בזלצבורגלנד לא ממליצה להגיע לצל אם זה וגם לא למגלשות הרים בקפרון שגם ככה לא נכללים בכרטיס , במקומות האלו מרגישים שנמצאים באחת הנסיכויות . כל הימים שלכם מתוכננים היטב חוץ מאחרי מפלי קרימל לא תספיקו הרבה , אגב בקרימל חוץ מאיתנו שעלינו במונית כולםםם עלו ברגל, לי זו נראית עליה קשה ומיותרת . למטה לילדים יש את עולם המים שווה עם כרטיס זלצבורגלנד דומה למכון ויצמן . תוסיפו את נקיק ליכטשטיין לאחד הימים . קחו בחשבון שסדר הימים ישתנה לכם בכפוף למזג האויר . קחו איתכם תמיד באוטו תיק אחד עם בגדי ים ותיק נוסף פליזים, מעילי גשם וכפפות. מבחינת מרחצאות אנחנו הכי נהנינו בתרמה אמדה והיינו שם פעמיים , פעם אחת נכלל בכרטיס ופעם שניה בתשלום . תהנו אוסטריה המדינה הכי יפה באירופה

• Mor_3551884

טיול לאוסטריה- זלצבורג

תודה רבה )

:

• יוחאי72
                  יוחאי72 נערך לאחרונה על ידי

טיול לאוסטריה- זלצבורג

הנסיעה מפלאכו לקרימל ארוכה !

כפי שכתבה הדס בצמוד (מעבר לכביש) יש את עולם המים שהוא מקסים לילדות בגיל שלך. כמובן במידה ומזג האויר הוא חמים (נרטבים שם !)

אם את מאד רוצה לעשות משהו נוסף ביום העמוס הזה ויש לך את הכרטיס, את יכולה לעצור במוזיאון הטבע שלמיטב זכרוני נמצא בעיירה Mittersill שסמוכה לקרימל ופתוח עד שש. לא תספיקו הרבה אבל לפחות לכו לסרט התלת מימד הנחמד (בחינם מה אכפת לכם...)

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון