ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קן הנשרים

פורום אירופה
    4
    12
    6588
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נילי
      נילי נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם רציתי לדעת איך להגיע ממינכן לקן השרים על איזה כביש לנסוע קצת הסתבכתי במפה אודה לכם מאוד נילי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

קן הנשרים:Re
        עליך לנסוע לכוון זלצבורג ,קצת לפני זלצבורג יש מובלעת גרמנית ליד העיירה ברכגסטיין,וגם ליד אגם המלכים קוניגזהה יש המון הודעות בדפים אחורה לגבי מקומות אלו,כמו כן את יכולה להקליד את שם המקום במנוע חיפוש גוגל לבצע חיפוש ותמצאי המון חומר,אני כרגע לא יושב מול מפ
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

קן הנשרים-די פשוט
          מגיעים לעיירה הגרמנית ברכטסגאדן,ומשם עולים בכביש מפותל לאוברזאלצברג(מעל העיירה).חונים בחנייה מוסדרת ליד מלון טורקן. בקופה קונים כרטיס אוטובוס מיוחד הלוך וחזור,שמביא לפתח המעלית,המעלה לקן הנשרים. רואים את המבנה מקניג-זה למטה(ראוי לשיט). האזור נימצא ליד
          הדרך
          • daf
            daf נערך לאחרונה על ידי

ולבסוף - להלן ההסבר:
            לאחר שכולם כתבו לך לאן להגיע וכמה זה פשוט, אז נכון שזה פשוט אבל כדאי היה בכל זאת לציין גם איך להגיע. אני מבין שזו בקשתך.ובכן: יש לנסוע ממינכן בכביש המהיר (אוטובאן) מס` 8 לכיוון זאלצבורג. לצאת ביציאה 115 לכיוון באד רייכנהאל, ומהיציאה לקחת את כביש מס` 21 ול
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

קן הנשרים- מפה
              נילי שלום לאחר ההסבר הממצה שקיבלת מדפ, ניתן גם להיכנס לאתר map24 לרשום את נקודת המוצא ( munich, germany) א''כ את נקודת היעד ( עיר וארץ) ולקבל מסלול מומלץ. סה''כ כ -156 ק''מ זמן נסיעה 1:30 שעות מצ''ב צילום המסלול מהאתר. לא לשכוח לשלם מס כבי
              map24
              • נילי
                נילי נערך לאחרונה על ידי

קן הנשרים- מפה:Re
                יהודה שלום אני מאוד מודה לך אתה המךצת לי על ביקור באי המלכים אתה מתכוון לאגם קימזי אי הגברים וטירת לודויג אני חשבתי לטייל שם ביום האחרון של הטיול כי אנחנו נוחתים במינכן ב5 בבוקר חשבתי לעשות להם את זלצבורג יחד עם קן הנשרים לנוח קצת ולחזור לזלצבורג בע
                • נילי
                  נילי נערך לאחרונה על ידי

ולבסוף - להלן ההסבר::Re
                  שלום דפ אני מאוד מודה לך עזרת לי מאוד תודה מכל נלב נילי
                  • daf
                    daf נערך לאחרונה על ידי

מדובר באגם המלכים
                    בהמלצתו של יהודה. אין לבלבל בינו לבין אגם כימזיי. אגם המלכים - הקוניגזיי - נמצא בקרבת מקום ל''קן הנשרים'' באזור ברכטסגאדן. נוסעים מ''קן הנשרים'' לפי השילוט KONIGSSEE מספר ק''מ ומגיעים למעגן הסירות באגם. אפשר לשוט עד לכנסיית סט. ברתולומיה (לידה ישנה גם מסע
                    • יונית
                      יונית נערך לאחרונה על ידי

טעות במפה המרחק מקן הנשרים לאגם קונינקזיי-מרחק של 10 ק''מ לערך, דקות בודדות של נסיעה. אם מזג האוויר ערפילי-לשקול שוב את העליה למעלה, ביום מעונן לא רואים הרבה למרחקים והיות ולמעלה זה עיקר ההוויה פרט לעובדה ההיסטורית-כדאי לבדוק מה מזג האוויר לפני שעול
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל זלצבורג מושך אליו מבקרים מכל העולם והסיכוי להשיג כרטיסים ברגע האחרון הוא אפסי, אם בכללץ לפני כמה ימים היה כתוב באיזשהו מקום על תופעת הספסרים שם בנושא זה. לכן גם כדאי, למיטב הבנתי לשריין מראש מקומות לינה בזלצבורג או בסביבתה. בכלל כדאי לזכור כי אוסטר
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

מקן הנשרים לאגם המלכים
                          שלום! המרחק מקן הנשרים לאגם המלכים לפי map24 הוא כ-5 ק''מ אגם OBERSEE נמצא דרומית ל - KONIGSSEE. מצ''ב המסלול. כפי ש''דפ'' רשמה, יש הבדל בין אגם כימזה (קימזה) הנמצא על הדרך (האוטובאן) ממינכן לזלצבורג לבין אגם אגם המלכים אני ציטטתי את חוות
                          • נילי
                            נילי נערך לאחרונה על ידי

מקן הנשרים לאגם המלכים:Re
                            יהודה תודה רבה לך מה אתה ממליץ לי לעשות את אי הגברים או את המלכים אנחנו נהיה רק שבוע ימים באוסטריה זה קצת קצר מדי לראות כל כך הרבה מקומות 2 אני התבלבלתי יש כל כך הרבה אגם המלח מערת המלח לאן התנ ממליץ לי ללכת תודה נילי
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון