ביטוח רפואי
-
שלום
יש לי קרובת משפחה שחלתה לפני כשנתיים בסרטן, עברה סידרת טיפולים, וחזרה לשיגרת החיים (עם פרוטוקול מעקב, כמו כל מי שלקה בסרטן)
האם מישהו מכם יכול להמליץ מנסיון אישי על חברת ביטוח למקרה כזה?
עשינו סבב טלפונים: חלק מסרבים, חלק נתנו הצעות מחיר ברמות שונות, וחלק עדיין עושים חישובים

נתקלנו בין השאר בפוליסה שנקראת Passportcard, שהיhתה הכי יקרה, אבל נראה לנו שמספקת פתרון שיש בו הכי הרבה שקט נפשי : טלפון 1-800 וכרטיס נטען שמזוכה בכסף על פי פנייה טלפונית. האם מישהו קנה את הפוליסה הזאת ויכול לספר האם ואיך זה עבד לו ?
תודה
-
ביטוח רפואיקודם כל מאחל לבתך רפואה שלמה !!!!!!
בטיול האחרון רכשתי פספורט קארד אבל לשמחתי לא נזקקתי לממש.
לפעם הבא עשיתי דרך הראל שעובד עם קרנות השוטרים ומכסה לקיחת כדורים להורדת כולסטרול.
לאשתי יש כל מיני בעיות ביניהן סוכרת אז היא עושה את המשופר דרך קופ"ח כללית (כלל ביטוח) והייתה לנו בעיה קטנה לפני כמה שנים, ההוצאות היו בסביבות ה-100 דולר אז החברה שילמה ללא בעיות, אבל לא יודע מה יכול להיות אם ההוצאה תהיה גבוהה.
למיטב זכרוני מי מהגולשים נזקק לממש את הביטוח בארה"ב, פספורט קארד אם אני לא טועה ולא נתקלו בבעיות, היה מדובר בכמה אלפי דולרים (למיטב זכרוני פחות מ-3,000).
אני ממליץ להקליט את השיחות אחרי ששואלים את כל השאלות הרלבנטיות ומקבלים את כל התשובות. כך אני נוהג לעשות.
-
ביטוח רפואילא יודע להמליץ - אבל מציע להתייעץ עם האגודה למלחמה בסרטן . אני מניח שלהם יהיו תשובות לשאלות האלה.
-
ביטוח רפואיאנחנו בשנים האחרונות מבטחים את עצמנו רק בפספורט קארד להערכתי כבר קרוב ל-10 פעמים
אנחנו נזקקנו לשירות שלהם פעמיים - פעם אחת בארה"ב שבה הרופא מישראל שעובד איתם חזר אלינו טלפונית, הדריך אותנו ולא היה לנו צורך להמשך טיפול
פעם שניה הייתה יותר מסובכת - שהינו בזנזיבר והיינו צריכים טיפול רפואי - הטיפול שם בעייתי והעלות גבוהה מאוד. הם היו יותר מבסדר איתנו - טענו לנו את הכרטיס בסכום מסויים ואמרו לנו שאם נצטרך עוד שנתקשר והם יטעינו סכום נוסף (לא היינו זקוקים לזה). יום למחרת חזרה אלינו ושאלו לשלומנו ואם אנחנו זקוקים לעוד משהו
הם אומנם מעט יותר יקרים אבל אנחנו מאוד מרוצים מהשירות שלהם