ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    טיסה לתאילנד אחרי צבא

    פורום תאילנד
    3
    3
    939
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • johnes
      johnes נערך לאחרונה על ידי

      אהלן חברים, אני וחבר מתכננים לטוס ב23.12 לתאילנד ,חופשה קטנה אחרי צבא. כמה שאלות: 1. אנחנו רוצים לעשות חודש תאילנד שבוע לאוס ושבוע קמבודיה , אפשרי ?

      2. מהמלצות של חברים שהיו בעבר החלטנו לסגור את הטיסה לשם,טיסת פנים אחד ליעד שבו נתחיל ,לינה ל2-3 לילות ראשונים ולינה לתקופת הסילבסטר בקופנגן ומשם פשוט לזרום, האם זה נכון ?

      3.אשמח להמלצות בנוגע לתיכנון המסלול ברמה הבסיסית כך שנוכל לשלב את לאוס וקמבודיה.(המעבריות בין המדינות ואיפה כדאי להתחיל)

      4. מלבד הטיסה תיכננו להביא איתנו כ5000 דולר כדי שלא נצטרך לדאוג יותר מדי, אני הבנתי שהסכום הוא בסדר גמור ואף יותר מהצריך.

      אשמח לתשובות תודה רבה.

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ran222
        ran222 נערך לאחרונה על ידי

        טיסה לתאילנד אחרי צבא

        היי

         

        דבר ראשון- מזל טוב לרגל השחרור...

         

        1. אתם רק משתחררים מהצבא, עוד יהיו לכם הזדמנויות לטייל בעולם...חבל שתתחילו את הטיול הראשון שלכם בסימון וי אחד גדול בשביל להגיד "הייתי ב3 מדינות". ממליץ לכם בחום להקדיש את כל החודש וחצי לתאילנד, או לחילופין חודש תאילנד+שבועיים בקמבודיה או בלאוס.

         

        בטוח לא לדחוף לטיולון של  חודש וחצי את 3 המדינות...

         

         

        2. אני בגדול בעד הזמנת לילות ראשונים מראש ואז זרימה, אבל אתם מגיעים בעונת השיא של התיירות בתקופת חג המולד- כנראה שמומלץ להזמין מראש טיסות ומלונות אחרת תיאלצו לבזבז על זה זמן ו(כנראה) יותר כסף, ומבחר המלונות/טיסות יהיה מצומצם ותיאלצו להתפשר.

         

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • heretric
          heretric נערך לאחרונה על ידי

          טיסה לתאילנד אחרי צבא

          אני לא מכיר אתכם אישית וקשה לי לדעת מה הטעם שלכם.

          אבל בגילכם הייתי ממליץ לטייל יותר במדינות הסובבות ופחות בתאילנד (למשל, רק ביים של תאילנד). הן לדעתי הרבה יותר מעניינות והרבה פחות יקרות.

          כמו כן, אני מסכים עם קודמי, כדאי להיתרכז המדינה אחת + איי תאילנד.

           

           

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון
          ×